Audi 100CC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • don
    CBC Senator XXL
    • 13.04.2005
    • 483
    • Beograd

Re: Audi 100CC

Originally posted by MaRe_
    Imam nekoliko pitanja... Audi je jos kad sam ga uzeo cesto palio ventilator.. cim postigne radnu temperaturu... bilo to zima ili leto.. znaci upalim ga provozam 5 minuta on upali ventilator.. kad ga ugasi opet ga provozam kratko on opet upali ventilator.. sta to moze da bude?termodavac???
    .
    Meni se to desavalo,
    cesto je palio ventilator, a na pravcu oce da obori temperaturu, skinuo sam termostat, on blokirao i stajao malo otvoren, tako da je po pravcu hladio motor, a po grad cesto palio ventilator jer nije moga oda oladi motor kako treba
    Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
    Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
    Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.

Comment

• MaRe_
      CBC Senator
      • 20.02.2008
      • 248
      • Nish/SRBIJA

Opet ja ljudi danas nesto cackah oko auta i otvorio sam kuciste filtera za vazduh da vidim u kakvom je stanju gorepomenuti... i vido sam na dnu kucista hmmm kao neko ulje dosta retko ili je bar licilo na ulje ima cudan miris... sta to moz da bude????? a K glava me je*be da izvadim filter.. ali kad budem resio da ga promenim nije frka izvadicu motor i na tenane salim se..

MAZDA KLUB SRBIJA

Comment

• Boki GTI
        CBC Senator XXL
        • 16.08.2007
        • 505
        • Beograd - Vozdovac

To sto ima ulja njaverovatnije ti crevo od ibera stoji kod kucista filtera.
        To je nazovi "normalno" samo ne bi trebalo da je mnogo ulja jel ako mnogo ulja izbacuje onda ti ozbiljno duva motor

Comment

• MaRe_
          CBC Senator
          • 20.02.2008
          • 248
          • Nish/SRBIJA

Nema mnogo samo je vlazno... inace jeste crevo stoji bas u kucistu

MAZDA KLUB SRBIJA

Comment

Working...
          X