Ajd kad smo vec kod lagune: Treba da promenim sijalicu koja osvetljava displej automatske klime za Lagunu 1 i sijalicu koja osvetljava sat i temperaturu. Zna li neko kako se rasturaju plastike bez lomljenja?
Laguna I - kako da promenim sijalicu koja osvetljava displej
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
Da bi skinuo konzolu klime,krenes od obloge menjaca.Prvo odvojis nju,pa pepeljaru,pa odvijes srafove,pa izvadis kasetofon pa skines plastiku koja zatvara kas i kasetu ispod kasetofona pa odvijes dva srafa koja se nalaze sa donje strane klima regulatora i to je to.Kad izvuces,vidis koje sijalice treba da menjasSamo te slusam i pitam se dokle ces?
-
-
pa jel mogu da izvadim kasetofon pa da onda skinem samo srafove? Ionako hocu da joj ubacim neki MP3 Plejer...
Comment
-
-
Da bi skinuo konzolu klime,mislim da treba da izvadis konzolu u kojoj se nalazi kasetofon i ona pregradica.E sad ako mozes da izvedes nekako da samo skidanjem kasetofona odvijes ta dva srafa sto se nalaze sa donje strane(u nivou poklopca za kas)probaj.Za sat i temperaturu,na par mesta gde sam gledao,cini mi se kao da se rukom najpre povuce ona plastika u kojoj se nalazi displej pa se tui nalaze dva srafa koja treba odviti.Sad kad bolje vidim,za konzolu klime mislim da je neophodno da odradis onako kako sam ti prvo rekao da bi sve proslo bez ostecenjaSamo te slusam i pitam se dokle ces?
Comment
-
-
Skinuo konzolu i zamenio sijalicu.
Isao redom, prvo skinuo kasetofon, zatim policu ispok kasetofona. Potom skinuo pikslu, pa ona dva torax srafa koji drze sasiju piksle. Odvojio sasiju piksle i skinuo je. Potom sam odvio jos 2 torax-a koji drze nosac kasetofona, pa onda gornja dva torax-a koji drze sasiju kasetofona. Izvukao sasiju kasetofona i onda krenuo da trazim 2 srafa koja drze konzolu klime. E sad problem je sto sam pokusavao da skinem plastiku oko konzole. Podsle par psovki i pola sata ukapirao sam da se plastika neskida vec da postoje dva srafa sa klasicnom glavom (za kljuc 7mm). Ispod konzole tj. iznad samog kasetofona. Kada njih odvijes konzola samo spadne. Posle je bilo lako sijalica dole i sve nazad redom.
P.S. Ima li neko neko servisno uputstvo o Laguni I da nelutam vise ovoliko...
Comment
-
Comment