bio bih vrlo srecan da mi neko kaze nesto o ovome motoru xu7 1,8 1994. god jer imam problem sa velikom potrosnjom , dijagnostika je pokazala losu smesu , a majstor koji je to radio kaze da bi trebalo pregledati senzore , jer mozda neki ne redi kako treba. Cini mi se da on nije bas siguran u ono sta govori, a ja bih volio znati gdje koji stoji na mom motoru i kako se mogu skinuti i eventualno ocistiti. Auto radi bez trzanja , trokiranja i loseg paljenja, vuce solidno a dim je cini mi se proziran vise.Druga stvar je da trosi ulje a nema znakova curenja ili da dimi na cepu... a potrosnja ulja je velika , oko 1l na 1500 km. Treca stvar je oko akumulatora mi se javlja bijela skrama kao da curi a nije nigdje pukao ili sl. Da li prepunjava i moze li mi to uticati na losu smesu i paljenje lampice " check engine " . Puno pitanja pa ako neko ima zivaca i volje da mi razjasni moje nedoumice, jer vidim da su kod vas u Srbiji ljudi puno upuceniji u "francuze" a i u druga vozila. Moj majstor poznaje samo dizela , dok je za benzinca totalni levat. Pozdrav forumasima u Srbiji a i svim ostalim hvala 
Poruku izmenio: gordi014

Poruku izmenio: gordi014
Comment