PEUGEOT 206 2.0 HDi - Poruka na displeju "ECONOMY MODE" !?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • radestil
    CBC Početnik
    • 06.12.2007
    • 6
    • Vrsac

PEUGEOT 206 2.0 HDi - Poruka na displeju "ECONOMY MODE" !?

Molim Vas da li neko zna kako da deaktiviram tj. iskljucim "ECONOMY MODE"? Zapravo kad ugasim motor, radio bude ukljucen jos 15-20 min. i onda mi pokaze poruku na displeju ECONOMY MODE ACTIVATED i iskljuci se. Kada hocu ponovo da ukljucim radio moram prvo da upalim motor kako bi poceo da radi

Poruku izmenio: gordi014
  • Nik
    CBC Član
    • 14.03.2008
    • 47
    • Raska

mislim da ne mozes to da iskljucis,nisam siguran.... a i ne bi to trebao da pokusavas,kada ti pokaze economy mode znaci da sam gasi muziku da ne bi trosio akumulator,jer ti je auto ugasen,to nije nista lose,naprotiv.... ...

Comment

• radestil
      CBC Početnik
      • 06.12.2007
      • 6
      • Vrsac

Znam da je dobro sto tako stedi akumulator ali me jako nervira kad odem u mrak sa ribom da nesto odradim i da mi muzika daje inspiraciju... a ne da se iskljuci kad ne treba Nadam se da me razumete...

Comment

• Nik
        CBC Član
        • 14.03.2008
        • 47
        • Raska

u potpunosti.... sve ti se gasi posle pola sata....auto izbaci iz brzine,podignes rucnu i radis svoj posao...kada se ugasi radio,lepo napravis vrlo kratku pauzu,okrenes kljuc,upalis-ugasis i to je to,imas jos pola sata .... prosto i efikasno,bar kod mene,tako ja radim

Comment

• malivuk406
          CBC Senator XXL
          • 04.04.2007
          • 490
          • Nbg

a ako imate klimu, a napolju vruce ostavis auto u mestu da radi i nemas nikakvih problema... ili jednostavno ostavis auto da radi... (ne brini, potrosi oko pola litre na sat)

Comment

• Nik
            CBC Član
            • 14.03.2008
            • 47
            • Raska

mozda ga dekoncetrise rad motora ....... ali dobro,sada ima 2 resenja pa moze da bira

Comment

• Whistler
              CBC Član
              • 12.04.2008
              • 36
              • Beograd-Banovo Brdo

E vala prvi put cujem da nekome smeta economy mod da J*** ribu !
              Daj bre druze...zar nije fora ti u sred radnje sa cicom a njoj svetluca guza od lampica cd-a,indikatora rada klime.....

Comment

• radestil
                CBC Početnik
                • 06.12.2007
                • 6
                • Vrsac

Dajte bre ljudi napraviste sprdnju od mog pitanja... Niko nije rekao da mi smeta da J***EM samo sam rekao da me iritira jer sam skoro kupio Pezoa i prvi put se susrecem sa ovim "problemom". Naprimer u Passatu nema toga i radio svira do mile volje... ne moram da cimam auto tipa PALI-GASI. Aj sto cu da upalim auto nego sto mi se i farovi odmah pale jer je tako podeseno Kako to da iskljucim kad vec ne mogu ECONOMY MODE...? Ne bih da idem kod majstora da bacam pare za sitnicu ako mogu i sam da odradim...
                Klimu nemam a ni CD tako da svetli samo fabricki displej a on je jako slab da bi joj obasjao guzu

Comment

• Nik
                  CBC Član
                  • 14.03.2008
                  • 47
                  • Raska

e farovi nisu problem,kada hoces da upalis prvo okreni i upali poziciju,tako ti se nece paliti farovi.... e a sto se tice pasata,pa nema svaki krs Economy mode ... a kada bude dosla zima pa oslabi akumulator,tad nam se javi u vezi svega ovog ,pa reci da je Economy losa stvar ...

Comment

Working...
                  X