Posedujem Lagunu II 2001 god na kojoj su farovi tako namesteni da cim upalim auto tako se i pale kratka svetla koja nikako nemogu da ugasim. Citao sam na nekim sajtovima da se kod laguna ta opcija ostavlja otvorena tj da se svakog trenutka moze ugasiti ili upaliti premestanjem nekih dzampera. Da li se neko susretao sa tim i zna li nacin na koji mogu deaktivirati automatsko paljenje svetala?
Renault laguna
Collapse
X
-
A sto bi to uopste i dirao pa zar nije bolje da su ti upaljena oborena svetla i preko dana, meni su uvek upaljena eh sto ja nemam tako ko ti a ti se jos bunis sto ne moras manuelno da ih ukljucis ionako ce novi zakon jos malo pa ces onda runo morati da radis ono sto bi mogao automatski, cemu to????????????????????????????????????????????
Al bi ja voleo da imam to.Money will not buy happiness, BUT IT WILL LET YOU BE UNHAPPY IN NICE PLACES
Comment
-
-
To i nije loše , kada dođe novi zakon o dnevnim svetlima biće ti dosta korisno da se sama svetla pale i gase. Da se ja pitam, ja tu ništa ne bi diro...
Comment
-
-
Slazem se sa vama ja inace zivi u Bosni ali sam trenutno u Zrenjaninu tako da mi to odgovara maksimalno jer je kod nas taj zakon uveliko na snazi. Samo me interesovalo na koji nacin se to postize jer sam proocitao vise varijanti kao sto rekoh negde su mi rekli da se to radi kompijuterski a ngde da se to radi premestanjem dzampera na "Fuse box-u".
Comment
-
-
Ja stalno vozim sa upaljenim svetlima ali ima i situacija kada stojim u mestu duze sa upaljenim motorom i kada hocu da ugasim svetla.
Meni uvek stoji da mi se svetla ukljuce sa paljenjem motora i gase sa gasenjem, ali kada mi zatreba, ja ih ugasim.Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Comment
-
-
na mom autu jedino mogu da ugasim glavne farove tako da sa položaja 0 prebacim na samo poziciona svetla, položaj 1.
ili da demontiram prekidač i skinem tzv džamper tu premestim buksne.
a šta smeta to što rade farovi a auto stoji u mestu, mislim kome smeta onome unutar auta zašto bi ?
probaj da u uputstvu za upotrebu za tvoj auto pronadješ rešenje oko isključivanja automatike.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
E a zasto bi gasili svetla kad stojite u mestu???Cemu to sta se time postize, jel smetate nekom po danu sa upaljenim oborenim svetlima,a, pa vam blicaju
Neke ljude nikada necu moci razumeti.
Nas narod kaze: Ako radi NE DIRAJ!!!Money will not buy happiness, BUT IT WILL LET YOU BE UNHAPPY IN NICE PLACES
Comment
-
-
Posto sam jos mlad i prinudjen sam da neke stvari ponekad radim u autu onda bas i ne volim da svi gledaju sa puta sta to sija duboko u sumi na Kosutnjaku, na Zvezdari, na odredjenim delovima NGD...Jel sad jasnije? A desava se i da cekam nekoga na suprotnoj strani puta,na trotoaru ili pored, pa ugasim da ne zbunjujem ljude koji nailaze da ne pomisle kako je put desno od mene.
KAda sam ga kupio, nulta pozicija- oboreno svetlo, prva pozicija- pozicija i druga pozicija- oboreno svetlo. U servisu mi namestili preko kompa (kao sto sam napisao) da su na nultoj poziciji sva svetla ugasena.
A duhoviti malo neka prvo promisle maloNe znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Comment
-
-
Ako si mislio na mene pod tim duhoviti??? pa zasto ne ugasis auto kad radis te stvari na Kosutnjaku zar nije logicno, a kad cekas nekog sa strane ukljucis 4 migavca to ti je ono crveno i ima trougao da znas.
Jel vidis da ne moras da gasis svetla samo treba malo razmisliti
a za ono prvo ti kazem ugasis auto zasto bi ti uopste radio dok radis one stvari, pa i ja sam mlad pa radim i ja te stvari ali ugasim auto, svetla i sve superMoney will not buy happiness, BUT IT WILL LET YOU BE UNHAPPY IN NICE PLACES
Comment
-
-
..ima i zime u nasim krajevima pa kada vec imam grejanje u autu zasto da ga ne iskoristim... a i zbog posla cesto cekam u kolima negde pored puta, pa zar treba da mi budu upaljena svetla 1,2 sata bez razloga? a za sva 4- opet pokusavas da budes duhovit?sa upaljena sva 4 ili bez njih-moja svetla i dalje smetaju vozilima iz suprotnog smera pa zbog kolegijalnosti ja zelim da ih iskljucim. jel treba sada jos u neke moralne motive da zalazim da bih tebi objasnio zasto je dobro imati mogucnost da se ugase svetla?
u svakom slucaju, na tvoja podrugljiva pitanja sam ti odgovorio da razumes, ne znam sta pokusavas i dalje...
@all
covek je pitao sta i kako, odgovorio sam kako sam ja to resio, a onda je krenula raprava oko toga da li ima potrebe da postoji mogucnost da se ugase svetla dok je motor upaljen, bez potrebe.Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Comment
-
-
E ne zezam se za 4 migavca ozbiljan sam, ti cekas nekog 1,2 sata sa upaljenim motorompa ako drzis oborena svetla po danu kome molimte jos smetaju da ne moze da vidi, e ali po danu, citaj temu "Reno Laguna-Dnevna svetla"
Stvarno nista lose ne mislim niti sam maliciozan (zlonameran) da razumes, dalje citiram "pa zar treba da mi budu upaljena svetla 1,2 sata bez razloga?"- Pa zar treba da ti bude ukljucen motor 1,2 sata BEZ RAZLOGA. Izvini sto vicem ali ovo je jace od mene, prvo razmisli pa onda lupi, nema ljutis ja sam dobronameran ali me glupost uzasava.
SorryMoney will not buy happiness, BUT IT WILL LET YOU BE UNHAPPY IN NICE PLACES
Comment
-
-
..ima i zime u nasim krajevima pa kada vec imam grejanje u autu zasto da ga ne iskoristim...Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Znaci blago matorim dizelasima, treba malo sabotirati ove nove sto imaju suvise ugladjen ler. Za benzince predlazem iskljucivanje barem jednog cilindra, za dizele bi vjerovatno koristilo spustanje lera
Da ne biste ispali glupi da vam se smije citav Cannonball iskljucite diznu, a ne svjecicu
Difference between man and boys is the price of their toys
Comment
-
Comment