Radi se prije svega o stvari da je u CG na snazi glupavi zakon koji propisuje da se i danju koriste oborena svijetla. E sad, cim se upale oborena svijetla, drasticno se smanji osvjetljenje na komandnoj tabli, instrumentima i ekranu bord kompjutera. To je normalna stvar nocu i sve je to napravljeno da pretjerano osvjetljenje ne bi sljastalo nocu, ali danju je bezveze jer se pri jakom suncu tesko ocitavaju podaci sa bord kompjutera usled pomenutog smanjenog osvjetljenja.
Ima li neko resenje za ovo? Po nekoj mojoj logici trebalo bi da ima jer ima dosta zemalja u kojima se vozi pod oborenim svjetlima i danju, pa je i sam proizvodjac to morao uzeti u obzir. Mozda samo neka izmjena u software-u koja se vec koristi u tim zemljama ili tako nesto...
Ovo mi ne predstavlja neki problem pa ga radije ne bih dirao, ako to podrazumjeva neko budzenje...
Pozdrav!
Ima li neko resenje za ovo? Po nekoj mojoj logici trebalo bi da ima jer ima dosta zemalja u kojima se vozi pod oborenim svjetlima i danju, pa je i sam proizvodjac to morao uzeti u obzir. Mozda samo neka izmjena u software-u koja se vec koristi u tim zemljama ili tako nesto...
Ovo mi ne predstavlja neki problem pa ga radije ne bih dirao, ako to podrazumjeva neko budzenje...
Pozdrav!
Comment