Servisna knjizica za Y45?
Collapse
X
-
Originally posted by luka.lMislim na detaljnu knjizicu sa silama zatezanja...
http://www.cannonballforums.se/pics/doc ... omenti.jpg
Cylinderlock= Glava motora
Ramlager= Lezeci lezaj
Vevstakslager=Leteci lezaj
Svänghjul = zamajac
Vevaxellremmskiva = remenica na radilici
Tändstift = svecice
Framnav = Prednja glavchina
Baknav = zadnja glavchina
Hjul = tochak
Yugo 55 1116ccm
===========================
Yugo 45 memonti
http://www.cannonballforums.se/pics/doc ... omenti.jpg
Sta jos treba?Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
Comment
-
-
Ljudi pa dajte neku adresu gde moze da se provere servisne podatke i za ostale modele!Jel, postoi tako neshto na netu?Na primer ja za moju sephiu neznam ama bash nishta .Sve shto znam znam od mazde 323.Imam jednu knjizicu kad su radjeni se4rvisi u Nemachkoj shto je o.k al mreni i ne vredi ko zna shta (osim shto znam da je redovno servisiran) i josh jednu knjizicu za glupe amere kao u fazonu ovako izglleda kluch i treba da se stavi u ovu bravu,ovo je branik sluzi za to i to i toliko.MRAK.Ajde dajte neshto!Jahači magle
Comment
-
-
Ljudi imam problema sa kompom, ali kao sto sam rekao red-u, svi koji su iz bg-a mozemo da se dogovorimo da se nadjemo negde i da se bacimo na fotokopiranje, makar to nije skupo, imam knjige za 45 i 55 svaka po 250-300 stranica. pa cak imam i knjigu kataloga zastavinih delova za sva vozila po oznakama u punom i "explode" obliku. To cudo je A4 formata i ima oko 500-600 stranica koliko se secam (dovoljno da ubijes coveka). Moze biti korisno, s obzirom da npr. svi tipovi karb. za zastavina vozila koji postoje su navedeni tamo, a ima ih puno (neke sam prvi put video)....
sad sam trenutno u Pozarevcu, vracam se u BG za nekolko dana pa se javljam !!!
mozda ako i nekog zanima program na cd-U AUTODATA 2, sva ziva vozila i osnovni podaci o svim motorima, kompjuterima, kodovima, bla bla bla od 196x - 2004MAZDA 626 GE i-V6 2.5 125 kw+
Comment
-
Comment