yugo koral in 1.1 prepravka izduva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • glisalj
    CBC Član
    • 01.08.2008
    • 69
    • obrenovac

yugo koral in 1.1 prepravka izduva

Supruga mi vozi yuga 1.1 in i stalno mi se zali na malo bucniji rad ,posle moje probe sam uocio da je ipak sve u fabrickom stanju ali se generalno cuje vise nego njen stari jugic koji je imao i srednji lonac.DA LI MOZE STARI TIP ASPUHA DA SE PREBACI NA KORAL IN.ZNACI IZDUV2/1,SREDNJI LONAC CEV,ZADNJI LONAC.RAZMISLJAM DA LI BI NESTO DOBIO DA PREBACIM KECEVU IZDUVNU CEV 4/2/1 UZ MALU PREPRAVKU NARAVNO(MALO JE DUZA ALI SE DA PREPRAVITI)STA MI PREPORUCUJETE DA SE NE BI PUNO IGRAO.(I DA BI ZENI SACUVAO USI)POZDRAV!!(da dodam u pitanju je zastavin motor)
  • Aki
    CBC Senator XXL
    • 04.08.2006
    • 1133
    • Beograd
    • Yugo 1603, Yugo 1301

Re: yugo koral in 1.1 prepravka izduva

Koral in-ovi fabricki imaju dugu 2-1 granu, kao kec, samo je prilagodjena jugu. To mu dodje Yugo novi tip grana. Najbolje i najjeftinije je dodati jos jedan lonac pre tog zadnjeg fabrickog, polu protocni i zvuk ce sigurno biti ublazen.
    "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
    - Lousie Smith

Comment

• glisalj
      CBC Član
      • 01.08.2008
      • 69
      • obrenovac

Originally posted by Aki
      Koral in-ovi fabricki imaju dugu 2-1 granu, kao kec, samo je prilagodjena jugu. To mu dodje Yugo novi tip grana. Najbolje i najjeftinije je dodati jos jedan lonac pre tog zadnjeg fabrickog, polu protocni i zvuk ce sigurno biti ublazen.
      da dodam da je 2/1 zbudzeno na deset santimetara i da odmah nastavlja jedna cev a kod keca jedno dvadesetak cm idu dve cevi ,i spajaju se ispod poda malo je ugao drugaciji ali se lako prepravi,skratim na selni sspoja sa izduvnom granom nastelujem ugao koji mi treba pecnem na licu mesta skinem i zavarim!!!samo je pitanje da li nesto dobijam sa tim!!!

Comment

• YUgisa
        CBC Senator XXL
        • 05.06.2008
        • 793
        • Subotica
        • Yugo 1.1 EFI

Koliko sam ja shvatio, glisalj, tj tvoja zena ima obicnu granu od Yuga tj kratku... Ako bi stavio od keca duzu, dobio bi mozda jos povecanje buke (ja licno bas i nisam nesto jako primetio to)... Jeste li proverili da negde nije busan? Posto bar ja nisam primetio da su INovi nesto bucni jedino imaju onaj neki metalac zvuk... Usustini moze da se napakuje stari tip izduva na IN. JA bih radije, naravno ako finanisije dozvoljavaju, otisao u neki dobar auspuh servis i napravio nov izduv sa novim loncima koji nisu protocni. A moze se uraditi i to sto je rekao Aki, dodati jedan srednji lonac, ublazilo bi zvuk jedino je pitanje da li bi bilo dosta.
        Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• glisalj
          CBC Član
          • 01.08.2008
          • 69
          • obrenovac

Nije busan nigde,kad ga zatvorim na izduvu ugasi auto ali nigde ne pusta.za sada nek ga vozi ovako ali cu morati naci resenje verovatno jedan protocni lonac na sredini mogu se naci univerzalni pokusacu sa njim .u svakom slucaju hvala veliki pozdrav Gliske

Comment

Working...
          X