Gde uraditi "osvezavanje" motora za keca?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dekideki
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1914
    • Beograd

Gde uraditi "osvezavanje" motora za keca?

Mislim da me ceka uskoro sredjivanje glave, ciscenje motora, klipova, zamena karika i sve ono sto se vodi pod "osvezavanje motora".

Dajte mi preporuku gde to da uradim. Moj dugogodisnji majstor to radi, ali ne uliva mi bas poverenje sto se tice ovih ozbiljnijih radova (inace mi nudi da mi sve ovo odradi za 200?, s tim sto ce glavu da odnese negde (GDE?) da je odrade komplet, uz opasku da, ako su cilindri zreli za generalnu, onde sve ide mnogo skuplje - busenje, novi klipovi itd itd jednom recju GENERALNA).

Motor je inace jos uvek STANDARD karike, klipovi itd, i radjeno mu je "osvezavanje" pre 100.000 (kad smo samo ocistili sve i zamenili sve semeringe, gumice, i karike). tada je imao 70.000 i tek je bio malo poceo da duva na iberlauf (kao i sad ) s tim sto je znacajno poceo slabije da vuce i malo je i dimio i na auspuh. sad jos uvek lepo vuce, a na auspuh nista.

Dakle pitanja za one koji su vec ovo radili ili znaju nekoga ko ovo radi su:
    1. gde uopste ovo da radim (da je ok majstor ali da ne kosta 500?)
    2. koliko bi to kostalo ("osvezavanje")
    3. koliko je inace generalna za keca? + pitanje ako ja donosim delove gde da ih kupim i posto su?

Hvala unapred

P.S. pozdrav svima koji se jos uvek bave sa ovim tipom motora
    .
  • dekideki
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1914
    • Beograd

Bez ikakve preporuke?

Majstori?

Bilo ko?
    .

Comment

• DejanV
      CBC Senator XXL
      • 19.07.2005
      • 682
      • Beograd

Originally posted by dekideki
      Bez ikakve preporuke?

Majstori?

Bilo ko?
      Boze sacuvaj! Pozovi Aleksandra Kostica - Beku, na mob. 063-223216. Servis mu je na Bezanijskom putu, "Karburator servis Aleksandar". Slobodno se pozovi na mene ako hoces, reci da te uputio Dejan Veselinovic.

On je poprilicno radio na projektu mog Yuga, i to ni malo uobicajene stvari. Stvarno ume da radi i nije bezocno skup, ali je realan - ako, primera radi, neko kaze "necu da menjam karike", moze se dogoditi da ga potpuno odbije, jer zna da bez toga posao nece biti uradjen kako valja, pa ne zeli posle da bude kriv i za sta nije. Inace je vrlo gotivan tip.

Pozdrav,
      DVV
      Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• dekideki
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2005
        • 1914
        • Beograd

Primljeno k znanju

Hvala
        .

Comment

Working...
        X