Pa moram da se pohvalim da mi je od promene ulja. pre 4000km, potrosio manje od pola litre ulja, tj. po promeni je skala na meracu bila na vrhu (ne znam zasto majstori uvek sipaju do vrha ), a sad je na polovini, tj. tacno na optimumu.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
to je super "potrosnja", inace. fabricka potrosnja specifirana (za svaki slucaj) iz fabrike Fiat je DO 0.8l na 1000km za NOV NOV motor.
Mislim da si pogresno napisao ili nisi bas najbolje razumeo to 0.8 .Ako trosi 0.8l na 1000km to znaci da na 10 000km popije 8Litara ulja sto je malo puno za nov motor.Ocu da kazem da je to 0.8dl,sto znaci da za 10 000km sme MAX. da potrosi 0.8l ulja.Nadam se da smo se razumeli
zato i pitam. zasto si okacio novost o maloj potrosnji ulja? jel onako, ili je vezano za nesto sto si ranije pisao...
ok je da se hvalis, samo pitam kakve veze ima ili je onako receno (btw)
to je super "potrosnja", inace. fabricka potrosnja specifirana (za svaki slucaj) iz fabrike Fiat je DO 0.8l na 1000km za NOV NOV motor.
pozdrav
Ma kakvo crno hvaljenje...
Cisto da opisem stanje u kojem mi se auto nalazi...
Mada, mnogi kazu da implikacija da velika potrosnja ulja znaci da treba da se radi motor, u obrnutom smeru ne vazi, tj. ako nije velika potrosnja, ne mora da znaci da je sve OK sa motorom.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Comment