zastava 10 kuckanje iz istrument table

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vlada_nbgd
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2005
    • 1066
    • Novi Beograd/Topcider
    • ford focus sport pack

Re: zastava 10 kuckanje iz istrument table

Originally posted by jevtic
    Originally posted by Tech from Stojanov

Prijatelju,kuckanje koje cujes dolazi iz motornog prostora od tzv. "elektro-magnetnog ventila isparivaca" sto je sasvim normalno.
    ne nije normalno da čuješ nikakvo kuckanje bez obzira šta je razlog tome. ako se na puntu ne čuje ne mora ni na zastavi. ni na jednom drugom autu se ne čuje pa stvarno ne vidim kako je to normalno da se na zastavi čuje.
    Cuje se i na mom citroenu zx 1.6,i u servisu mi je receno da se radi o reciklatoru benzinskih para.Kod citroena je to cudo na desnom kosu tako da je moguce i pod rukom osetiti to kuckanje.Inace dok ja auto radio na italijansko gorivo tog kuckanja nije bilo.
    FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• jevtic
      CBC Senator XXL
      • 26.11.2006
      • 729
      • beograd

ja sam se pročitao ranije u brabusovom postu da se na puntu to ne čuje. a dosta ljudi ovde imalo kontakt sa z10 i čuli su to kuckanje. ja do sada to nisam čuo na nekim drugim kolima. tako da stvarno mislim da se kuckanje na novim automobila nije nešto što bi trebalo da se čuje.
      ex - fabia 1.9 tdi
      golf 2.0 tfsi

Comment

• Vlada_nbgd
        CBC Senator XXL
        • 11.09.2005
        • 1066
        • Novi Beograd/Topcider
        • ford focus sport pack

Slazem se sa tobom,ali vrlo lako moze da bude uzrok i los kvalitet goriva Kazem ti citroen je radio bez ikakvog kuckanja dok mu nije sipano domace gorivo.
        FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• walter1
          CBC Član
          • 24.01.2007
          • 15
          • Beograd, Cukarica

To isto se cuje i na ladi 110 i to je normalno, to je zvuk tog ventila za isparenja. Kod lade je to takodje na desnoj strani.
          Astra classic 1.4

Comment

Working...
          X