Yugo Koral IN - Kako resiti shkripanje i buku enterijera

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ivan.stojanovic
    CBC Veteran
    • 21.05.2007
    • 115
    • Novi Sad - Kragujevac

Yugo Koral IN - Kako resiti shkripanje i buku enterijera

Pozdrav ljudi,

'ajd nek mi neko kaze da li je resavao problem shkripe i buke koja se javlja u Koral IN Yugicima zbog fensi stranica na vratima i pozadi ??? Naime, auto mi je star manje od 2 godine, i na sve strane SVE skripi. Ustanovio sam da je problem samo u tim stranicama, koje nisu napravljene za tu standardnu skoljku, i ne uklapaju se bas najbolje, pogotovo gornji deo stranice koji "ne lezi" lepo, i od jeftine je plastike, i pravi buku.

Ja sam mislio da odradim nesto sa nekim sundjerom tankim ili silikonom, ali...zanima me prvo da li ima neko pametnije resenje.

Pozdrav!
    Ivan Stojanovic
    Golf Mk3 GTI 16V '94 god.
  • Davor
    CBC Senator XXL
    • 02.03.2005
    • 498
    • Novi Sad

Re: Yugo Koral IN - Kako resiti shkripanje i buku enterijera

Originally posted by ivan.stojanovic
    Pozdrav ljudi,

'ajd nek mi neko kaze da li je resavao problem shkripe i buke koja se javlja u Koral IN Yugicima zbog fensi stranica na vratima i pozadi ??? Naime, auto mi je star manje od 2 godine, i na sve strane SVE skripi. Ustanovio sam da je problem samo u tim stranicama, koje nisu napravljene za tu standardnu skoljku, i ne uklapaju se bas najbolje, pogotovo gornji deo stranice koji "ne lezi" lepo, i od jeftine je plastike, i pravi buku.

Ja sam mislio da odradim nesto sa nekim sundjerom tankim ili silikonom, ali...zanima me prvo da li ima neko pametnije resenje.

Pozdrav!
    Kod mene sam taj problem resio tako sto sam kupio onu sundjerastu tanku traku za kucna vrata(nije skupa ali ne znam koliko je tacno) i na okviru svakog tapacirunga sa unutrasnje strane zalepio,nista se ne vidi gde je lepljeno a nista ne moze da skripi.

Comment

• Laki GSi
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2006
      • 2426
      • Beograd-Vozdovac

Zavisi od širine i debljine trake ali kre?e se od nekih 30 pa ?AK do 40dinara po metru dužnom
      Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• ivan.stojanovic
        CBC Veteran
        • 21.05.2007
        • 115
        • Novi Sad - Kragujevac

Ideje

Hvala ljudi,

ideje su stvarno super, ja sam i mislio da stavim neku traku ili sundjer ili silikon, mada me je odusevila ova ideja sa GLICERINOM...bas cu da probam...

@stef A, sta to glicerin uradi plastici, pa da se ne cuje...??? Omeksa je ??? Mislim, ne znam ni za sta se koristi Glicerin...osim onog nitro glicerina

Poz, i hvala svima jos jednom...
        Ivan Stojanovic
        Golf Mk3 GTI 16V '94 god.

Comment

• stef
          CBC Član
          • 21.09.2005
          • 64
          • New Now

Ne uradi on nista plastici - samo podmaze spojeve i vise ne skripi....Probao sam bio i sa uljem za podmazivanje sivacih masina, ali se najduze zadrzava glicerin.....Imas ga u svakoj apoteci.

Comment

Working...
          X