problem sa jugom45

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dudinstevo
    CBC Početnik
    • 22.04.2008
    • 2
    • novi sad

problem sa jugom45

Imam problem sa jugom 45,jako mi trza u voznji,motor oce da iskoci,kao da gubi gas ili nesto slicno,a najvise se oseti kada je dobro zagrejan.Dok je hladan i ide ok,ali kad se zagreje haos,ne mogu da drzim rucicu menjaca,a motor oce da iskoci.To je inace zenin auto,ja imam matorog golfa1 koji ide kao zmaj,a sa jugom nemam ama bas nikakvig iskustva(nova zena,novi auto),zanima me da li je neko imao slicnog iskustva i da li mozete da me uputite gde da pocnem da trazim kvar.Hvala.
  • KdF
    CBC Senator
    • 06.12.2004
    • 242
    • Beograd

A da se mozda ne pregreva pumpa za benzin? Proveri platine, da nisu nagorele. Doduse, ako trokira samo kad je zagrejan, to moze biti i od bobine - proveri kakva je varnica kada je bobina topla - ako je dosta slabija nego kad je hladna, moze biti da je bobina losa. Naravno, treba proveriti i svecice, kablove, kondenzator... A moze biti i da je karburator jako prljav, i to treba proveriti.

Comment

• dudinstevo
      CBC Početnik
      • 22.04.2008
      • 2
      • novi sad

Hvala Kdf ,ocistio sam platine i zamenuo kbel od bobine,ali izgleda da su lose platine (klizac je bio napukao,pa sam skinuo konadic),a i ima lufta u razvodniku,sada vise ne trza,ali izgleda da nisam najsrecnije vratio platine,pa se cuju malo ventili u cetvrtoj,ali kada kupim novo onda cu i paljenje nastelovati.

Comment

Working...
      X