alfa 146 1.4TS radi kao dizel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Kazea
    CBC Član
    • 28.04.2005
    • 10
    • Nis

alfa 146 1.4TS radi kao dizel

Ja sam novi na forumu. Pratim vas vec neko vreme i sve reci pohvale. Resio sam da se registrujem jer imam problem sa autom.
    Imam alfu 146 1.4 twin spark, presla 77.000, menjano ulje Selenia 20K, menjan zupcasti kais, PK kais, kao i spaneri. Jedinu primeku imam sto se cuje kao dizel. Majstor mi je rekao da one sve tako rade ali meni je to sumnjivo. Potrosnja na otvorenom mi je 6,5l i to je OK. a u gradu 12,5l sto mislim da nije u redu. Molim vas ko se razume u alfe da mi pomogne.
  • BRABUS
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2004
    • 2399
    • London

Dobrodosao Alfisto !!!

Evo ovde je verovatno dat odgovor na tvoje pitanje

http://idata4.network.biggnet.net/presh ... php?t=1927

Comment

• Sasha
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 4126
      • Novi Sad

Originally posted by kazea
      Majstor mi je rekao da one sve tako rade ........
      Promeni majstora.......
      Dobro dosao, imas dozvolu za Alfa forum pa pogledaj bilo je reci o ovome....
      www.arcs.org.rs/forum

Comment

• Kazea
        CBC Član
        • 28.04.2005
        • 10
        • Nis

Sasha
        Moderator:
        Promeni majstora.......
        Dobro dosao, imas dozvolu za Alfa forum pa pogledaj bilo je reci o ovome....

Hvala puno za pristup Alfa forumu i sad cu da se prebacim tamo.
        Dodao bih jos nesto. Kad upalim hladan motor i ukljuci se sauk koji radi na 1200-1300 obrtaja, osecaju se vibracije. To se isto desava i na zagrejanom motoru kad mu dodam gas negde oko 1500 obrtaja. Negde na 2000-2500 obrtaja cuje se zvuk kao nekog propelera ventilatora ili tako slicno iz pravca ispred suvozaca.

Comment

• b_samardzic
          CBC Senator XXL
          • 02.04.2005
          • 1557
          • Smederevo

Meni se takva stvar desavala na YUGU duze vremana a nisam znao uzrok.
          To je trajalo par meseci i nikako nisam mogo da mu otklonim te vibracije od 1000 do 1600 obrtaja sve dok mi nije blokirao alternator. Zamenio sam lezaje na alternatoru i vibracije su prestale.

Kod tebe verovatno nije to ali hocu das ti kazem da je ovako vrlo tesko dijagnostikovati kvar.

Comment

Working...
          X