PEUGEOT 206 1.4 8V 75 KS 2000. - Hitno potrebna klapna u****

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • petarp031
    CBC Član
    • 04.01.2008
    • 91
    • Uzice
    • skoda octavia rs mk1

PEUGEOT 206 1.4 8V 75 KS 2000. - Hitno potrebna klapna u****

Ljudi hitno mi je potrebna klapna u**** za pezoa 206 1.4 kraj 2000god, model za 2001 godinu. Ako neko zna neki otpad na kom mogu naci ovu klapnu nek napise gde se nalazi ili ostavi broj tel. Postavicu slike na kojima mozete pogledati kako izgleda, mora biti bas ovaka. Covek iz Sabca mi je slao istu ali je razlika u rasponu rupa i morao sam da mu vratim. Kod njega je cena bila 45eura i to sa sve motorom ler gasa a na otpadu u Mrcajevcima mi traze 100eura bez motorcica, (mislim da je to mnogo para). Hvala unapred!

Poruku izmenio: gordi014
  • malivuk406
    CBC Senator XXL
    • 04.04.2007
    • 490
    • Nbg

zovi onog lika iz mladenovca, imas br u temi o servisima, ima par rasturenih 206-ica tamo...

Comment

• petarp031
      CBC Član
      • 04.01.2008
      • 91
      • Uzice
      • skoda octavia rs mk1

Bio sam danas u Mladenovcu na 2 Pezoova otpada, nema klapna ova sto meni treba, posle sam okrenuo jedno 30 oglasa iz novina i ne vredi, nema niko klapnu za euro 3 motor. Juce je covek prodao tu sto meni treba u okolini Panceva (Tomasevci) za 50eura i nema ni jednu vise, mozda nabavi za 10-tak dana. Jedan prijatelj mi je obisao sve otpade u Sapcu i ne vredi, nema. Ne znam sta cu uraditi, izgleda da mi ne gine ova iz Mrcajevaca (Mojsinja) koja nije kompletna i koja kosta 100eura.

Comment

• malivuk406
        CBC Senator XXL
        • 04.04.2007
        • 490
        • Nbg

au jbt... a koliko je nova? (u panteru, ne veranu)
        pa bolje sacekaj malo ako ti garantuje da ce tu koja tebi treba dobiti nego da uzimas tu za 100...

Comment

• petarp031
          CBC Član
          • 04.01.2008
          • 91
          • Uzice
          • skoda octavia rs mk1

Ma to ti je sve lutrija, dal ce doneti, dal ce pogoditi pravu... Nova je u Cacku u Pezou 22000 din, a u Sapcu moze da se naruci i cena se krece od 19000-22000 din i to je bez motorcica ler gasa i nekog dzeka koji sluzi da kontrolise maksimum gasa, tako nesto. U Panteru nisam proveravao, nemam broj al cu naci pa cu zvati sutra da pitam ali mislim da je to kao i kod ovih ovlascenih pezoovih servisa.

Comment

• malivuk406
            CBC Senator XXL
            • 04.04.2007
            • 490
            • Nbg

jbg, ne znam sta da ti kazem... a sta fali na toj od 100?

Comment

• petarp031
              CBC Član
              • 04.01.2008
              • 91
              • Uzice
              • skoda octavia rs mk1

Fali joj motorcic ler gasa, mada mislim da mogu sa moje da skinem pa da stavim na tu klapnu. Najverovatnije cu je uzeti sutra ako bude pasovao motorcic. Javicu sta sam uradio, pozdrav!

Comment

• mishkom
                CBC Senator XXL
                • 07.08.2007
                • 591
                • N/A
                • N/A

Originally posted by petarp031
                tu sto meni treba u okolini Panceva (Tomasevci) za 50eura i nema ni jednu vise,
                Da nije Tomasevac mozda? Pre bih rekao A i bas je okolina panceva selo najseljackije....Verovatno je majstor neki za traktore

Comment

• petarp031
                  CBC Član
                  • 04.01.2008
                  • 91
                  • Uzice
                  • skoda octavia rs mk1

Ljudi kupljena klapna u Mojsinju, ode 100 jevreja. Stavili smo moj step motor i sve radi korektno, nekad se desi da mi pri saltanju obrtaji ostanu na nekih 1200-1300o\min al posle 1-2 sec. spadnu na 800 o\min i tu ostanu, ali to je najverovatnije do step motora pa cu prvom prilikom kad kod majstora dodje neki 1.4 skinuti motorcic i probati. Hvala na pomoci!
                  POZDRAV!!!

Comment

Working...
                  X