Imam pezo 307 radio sve normalno,zaboravio sam sinoc svetla upaljena i istrosio mi baterije.Kada sam prikljucio kablove dobio je struju,ali nece da mi se otvara i zatvara na daljinski.Posle toga sam uzeo rezervni kljuc ali isto nece.Vergla ali nece da upali.Dali neko moze da mi pomogne da resim ovaj slucaj?
PEUGEOT 307 - ima struju nece da upali
Collapse
X
-
Originally posted by malivuk406stavi drugi akumulator, mozda on ceni da nema dovoljno struje...
Jedno naivno pitanje, jel 307 ne ume da ceni da kad iskljucis motor (skines kontakt) treba da iskljuci i farove?
Comment
-
-
Za muziku sam siguran da gasi nakon 30min.... Bilo da slusas na maximumu ili minimumu, probao jednom na 1volume, mislio sam da ce duze da radi, al K, pola sata
Sto se tice pozicije, ne znam, jeste jedno vreme duze radila, ali nisam siguran da je bilo pola sata
Comment
-
-
Re: PEUGEOT 307 - ima struju nece da upali
pozdrav svima. imam pezo 307 sw 1.6 16v, auto super ide i stvarno sam zadovaoljan .. medjutim, desilo mi se u prethodnih 10 tak dan , auto nece da upali... i onda se mucim sa njim po pola sata. prosli put mi je majstor samo otkacio i ponovo zakacio kleme na akumulatoru auto i upalio bez problema, a poslednji dan sam morao da zakljucav i otkljucavam auto i onda je upalio,.. jel je ima jos neko ovakve probleme i kako da ih resim??? molim vas odgovorite sto pre idem skorije autom za grcku, ako je neki mali kvar da ga otklonim... unapred hvala....
Comment
-
Comment