Senic 1.9Dci....lampica STOP:S:S

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • stojadinov
    CBC Član
    • 01.09.2008
    • 35
    • pancevo

Senic 1.9Dci....lampica STOP:S:S

pre par meseci moji su uzeli Senica ,i sve je bilo ok ali je odjednom pocela da se pali lampica STOP,i to se desava np:kad je u 4 na 50-60 i kad mu dam gas odma se upali(nekad tada,a nekad i na malo vecim obrtajima),i nestane mu snage,kao da je izbubio 30-40 konja
    par puta mi se desilo i da nece ni da upali,i tako mi je stojao po 2dana ispred kuce dok neupali,pokusavam kad god se setim i kad upali posle radi neko vreme ok!

dali neko zna sta bi moglo to biti ,posto odazak u servis je......
    ...
  • Car
    CBC Senator XXL
    • 07.07.2005
    • 900
    • Beograd

Re: Senic 1.9Dci....lampica STOP

Pa moras u servis, taj STOP ima razlicito znacenje. Meni se u par navrata palio zbog pritiska u gumama, a jednom zbog alternatora.

Comment

• stojadinov
      CBC Član
      • 01.09.2008
      • 35
      • pancevo

evo sad sam isao da kupim cigare i kad sam se vratio ispred kuce mi se ugasio sam i izbacio je nesto "deblocue direction...."(na francuskom je u ,,,,)

i nemogu da ga upalim,kad stavim karticu samo se cuje 3 puta clic(kad kad radi zmigavac) i onda izbaci te reci;S

sutra cu definitivno morati da zovem AMSS da ga odnesu za bg u servis

nevredi,sva sreca da je stao ovde,kuci...
      ...

Comment

• Car
        CBC Senator XXL
        • 07.07.2005
        • 900
        • Beograd

Hoce li da vergla uopste?
        Pitam jer sam vec dva puta imao problem sa pumpom niskog pritiska koja je boljka tog DCI-a - auto samo vergla i nece da upali. Kad zveknes pumpu srafcigerom ili nekim kljucem ona proradi i auto upali, dok ne stignes do servisa.
        Ako nece da vergla onda nije to...

Comment

• stojadinov
          CBC Član
          • 01.09.2008
          • 35
          • pancevo

nece da vergla,pre je bar verglao a sada nista!Prijatelj mi je malo pre merio pritisak u pumpi i pokazuje oko 650 bari ,a koliko sam saznao treba da bude preko 1100

mozda gresim..
          ...

Comment

• Dren
            CBC Senator XXL
            • 24.08.2005
            • 1068
            • Sarajevo

Mislim da te nije pitao za visoki pritisak, nego niski, od rezervoara do motornog prostora...? Moj drug je nedavno imao problem sa istom, nekad muje radio Ok, nekad se gasio pa nije htio paliti... Slicno kao kod tebe... I njemu je pomagalo kratkorocno kad je pukne necim, onda upali i radi...

Comment

• stojadinov
              CBC Član
              • 01.09.2008
              • 35
              • pancevo

definitivno nije za nas ovde jos takva vrsta vozila,tj sa toliko automatike.....jer njih dosta ima nekih problema,a za gorivo da nepricam pogotovo za reno obavezno paziti sta sipati,da bude provereno gorivo.....
              dok kod vw nema tih problema,pre 3god kad su moji uzeli Tourana izvezli iz salona i naravno "Srpska posla" daju ti goriva za 5km ja svratim na Steco-pumpu i nisu imali trenutno evro-disel i sipam d2 i on pali,ide....a da sipam u reno nesmem ni da pomislim sta bi bilo

dali neko zna mozda koliko naplacuju ovi AMSS za transport vozila ,jel to ide po KM ili ....! treba da dodju do 15h pa da znam sta me ceka
              ...

Comment

• click
                CBC Veteran
                • 13.09.2007
                • 128
                • Beograd

To ti je u pitanju (ovo poslednje sto si naveo) "steering fault". Mislim da ti je problem u bravici koja zakljucava volan.

Ono u toku voznje je kvar koji nema veze sa ovim i moze biti do pumpe. Uostalom, tesko je postaviti dijagnozu na ovako malo informacija.

Comment

• stojadinov
                  CBC Član
                  • 01.09.2008
                  • 35
                  • pancevo

neznam ni sam vise,stvarno mi se dosta toga desavalo sa njim,sada jedino sto znam i sto je sigurno cim se sredi sve ,ide ne prodaju....
                  ...

Comment

• RS-4
                    CBC Veteran
                    • 29.04.2008
                    • 162
                    • Norway

Izvini cime ti je prijatelj merio pritisak?

Comment

• stojadinov
                      CBC Član
                      • 01.09.2008
                      • 35
                      • pancevo

kompom,bas za renoe,covek je radio u francuskoj dugo i sad je poceo da radi kuci,samo renoe,covek je iz opova,bavanista,covek odrzava vozila iz uvoza na placu kod rafinerije pancevo(mozda neko zna),sve reno-i!
                      ...

Comment

• RS-4
                        CBC Veteran
                        • 29.04.2008
                        • 162
                        • Norway

OK, tako da

Comment

• Car
                          CBC Senator XXL
                          • 07.07.2005
                          • 900
                          • Beograd

Originally posted by stojadinov
                          neznam ni sam vise,stvarno mi se dosta toga desavalo sa njim,sada jedino sto znam i sto je sigurno cim se sredi sve ,ide ne prodaju....
                          Ako si vec dosta toga sredio onda nemoj da ga prodajes, da ne bi kupio novu macku u dzaku. Osim ako ne prelazis na nov auto sa 0 km.

Comment

• stojadinov
                            CBC Član
                            • 01.09.2008
                            • 35
                            • pancevo

dali ce da bude nesto novo ili polovno jos se nista nezna,a prodace se najvise zbog sve te elektornike,automatike.....ovo ce se srediti a dali ce doci i kad ce doci novi problemi to nebi da saznam
                            ...

Comment

• Dren
                              CBC Senator XXL
                              • 24.08.2005
                              • 1068
                              • Sarajevo

Pa ne mozes kupiti nista novije a da nema potencijal za kvarenje automatike, elektronike i ostalih zahebancija... Dakle, ako vec rijesis probleme s tim, a zadovoljava ti potrebe za automobilom, sto bi mijenjao ? Da opet moras istrazivati po majstorima i "majstorima"...?

Comment

Working...
                              X