Pozdrav svima,
Posto sam danas izgubio oko sat vremena zezajuci se sa meracem goriva

i rasklopio ga na sastavne delove - ovo nije original ali je sistem identican

i ustanovio da je plovak tezak i da, kad ga posebno potopim u rezervoar sa benzinom, potone k'o da je od olova i vrlo sporo se podize na povrsinu jer materijel od koga je napravljen je, za mene, mnogo tezi nego sto bi trebao da bude. E sada ja sam dumal (
) kako da mu doskocim i da ga olaksam a ujedno i da ga nateram da ima manju gustinu to jest da bude laksi od benzina da bi mogao da se brze popne na povrsinu i dosao sam do zakljucka da je moguce da ga busnem i da rupe zapusim????????

E tu je dilema sa kojim lepkom to da uradim ? Dali sa ARALDIT dvokomponentnim lepkom se to moze odraditi ili sa super lepkom. Nisam bas jak u tom delu hemije dali benzin rastvara te lepkove ili postoji neki
specijalni lepak koga benzin ne moze da rastvara.
Ako se neko bavio sa ovi stvarima neka mi napise sta moze a sta ne ili mozda ima neku bolju ideju.
Posto sam danas izgubio oko sat vremena zezajuci se sa meracem goriva

i rasklopio ga na sastavne delove - ovo nije original ali je sistem identican

i ustanovio da je plovak tezak i da, kad ga posebno potopim u rezervoar sa benzinom, potone k'o da je od olova i vrlo sporo se podize na povrsinu jer materijel od koga je napravljen je, za mene, mnogo tezi nego sto bi trebao da bude. E sada ja sam dumal (

E tu je dilema sa kojim lepkom to da uradim ? Dali sa ARALDIT dvokomponentnim lepkom se to moze odraditi ili sa super lepkom. Nisam bas jak u tom delu hemije dali benzin rastvara te lepkove ili postoji neki

Ako se neko bavio sa ovi stvarima neka mi napise sta moze a sta ne ili mozda ima neku bolju ideju.
Comment