Clio se gasi u voznji

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sErGiO
    Moderator
    • 30.01.2007
    • 2769
    • Neko selo pored Beogr
    • Alfa Romeo 156SW

Clio se gasi u voznji

O5 me j**e ovaj moj auto Pomagajte da ga ne zapalim na sred ulice U pitanju je Clio I iz 1997. godine 1.2 sa monopoint ubrizgavanjem.
    Juce sam normalno vozio auto i sve je bilo u redu do sinoc. Izadjem napolje da upalim auto kad on necje. Verglao je dosta dugo i tek onda je upalio nekako. Izadjem na ulicu a on se o5 ugasi. Isao sam 2 km do kuce i na tom putu mi se auto ugasio 3 puta i to taj 3. put pri pritisnutoj papucici gasa. Samo je poceo da se gusi i da gubi snagu dok se nije ugasio na sred ulice. Kasnije kod kuce sam uspeo da ga upalim jos 2 puta na pola kljuca a primetio sam i da mi je odjednom kazaljka koja pokazuje nivo goriva pala na nulu pa se polako vratila na normalu i to 2 puta.
    Drugar kaze da je mozda ECU vrisnuo pa cu pokusati danas, kad se vratim sa posla, da skinem kleme sa akumulatora. Ima li jos neko misljenje?
  • nemanya
    CBC Veteran
    • 29.03.2008
    • 199
    • Beograd

Senzor na radilici?
    "..da ima karburator,ja bih znao da ga ... produvam. Al' ova elektrika,sve neke dizne i koješta..ki da teraš šporet.."

Comment

• Boki_ru
      CBC Član
      • 10.01.2008
      • 51
      • ruma

Mene je na istom autu zezao senzor pozicije radilice ali se auto nije gasio u voznji Ako je slucajno do ECU-a ,javi imam ja jedan rezevni(samo ako bude odgovarao)

Comment

• sErGiO
        Moderator
        • 30.01.2007
        • 2769
        • Neko selo pored Beogr
        • Alfa Romeo 156SW

@Boki_ru

Hvala druze, ako bude potrebe kontaktiracu te

Pa nista u svakom slucaju cu da probam sa skidanjem kleme pa cjemo da vidimo kako cje da ispadne

Comment

• Boki_ru
          CBC Član
          • 10.01.2008
          • 51
          • ruma

Sergio,sredi li auto?Sta mu je bilo???

Comment

• sErGiO
            Moderator
            • 30.01.2007
            • 2769
            • Neko selo pored Beogr
            • Alfa Romeo 156SW

Dva dana je bio na detaljnim analizama kod Ninica i nema nista Izgleda da je samo naislo lose gorivo

Comment

• sErGiO
              Moderator
              • 30.01.2007
              • 2769
              • Neko selo pored Beogr
              • Alfa Romeo 156SW

Znaci ne mogu da verujem, zona sumraka Auto je lepo radio 7 dana a onda o5 na istom parking mestu na isti dan u nedelji, isti ljudi u autu i o5 isto Nece da upali pa nece. Upalim auto na gurku pa se ugasi pa o5 gurka i nekako stigne do kucje. Jutros se molim Bogu da auto upali nekako kad on na pola kljuca, ko nov
              Jedino sto mi jos pada na pamet je da probam da zamenim kablove i svecjice posto su trenutno prisutni ne bash visokog kvaliteta

Comment

• Vebe Bavaria
                CBC Senator
                • 30.08.2008
                • 237
                • Bg

Originally posted by sErGiO
                Dva dana je bio na detaljnim analizama kod Ninica i nema nista Izgleda da je samo naislo lose gorivo
                Ihh da se setim kako je to lose gorivo mene zbunjivao.. cim pustim gas auto se ugasi.. ja na semaforu sta cu..moram dodavati gas da auto ostane upaljen, ehhe a ljudi pored mene fazon sta se ovaj klinac duwa oce da se trka brrrm brrrrm
                Kbo

Comment

Working...
                X