POMOC POMOC ZA 307!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MisaRS
    CBC Član
    • 19.05.2006
    • 76
    • Nis

POMOC POMOC ZA 307!!!

Pre nekoliko dana mi se na bordu pojavilo da kocnice nemaju ulje,esp/asr ne radi....a takodje i air bag....odvezao sam 307 kod majstora (proverenog) i rekao mi je da mi glavni kocioni cilindar nije u redu...tu gubi ulje a sada i servo nesto nije u redu valjda pusta ulje i u servo....da skratim.
    DA LI NEKO ZNA GDE MOGU DA NADJEM GLAVNI KOCIONI CILINDAR ZA PEZOA 307 POLOVAN????
    pitao sam u verano,treba da cekam 15 dana a i cena je oko 200e,pa me interesuje gde mogu naci polovan...
    HVALA UNAPRED

Kroz grad jurim kao furija,za volan moga AUDIJA.Zamnom uzdasi,prasina,graja,za devojke sam glavni baja.
  • darko-sice
    CBC Senator
    • 01.11.2005
    • 200
    • Aleksinac

Jer si vido na "Camurlijskom putu" u Auto VAMS servis...on ti rastura francuze...ako treba broj kazi....pusti cu ti ujutru jer mi je u servisu....
    POZDRAV

Comment

• Dare
      CBC Senator
      • 16.09.2007
      • 219
      • City of Svrljig. Automobili: Lada Niva 1,7 4x4 Zastava Koral In 1,1

Re: POMOC POMOC ZA 307!!!

Originally posted by MisaRS
      Pre nekoliko dana mi se na bordu pojavilo da kocnice nemaju ulje,esp/asr ne radi....a takodje i air bag....odvezao sam 307 kod majstora (proverenog) i rekao mi je da mi glavni kocioni cilindar nije u redu...tu gubi ulje a sada i servo nesto nije u redu valjda pusta ulje i u servo....da skratim.
      DA LI NEKO ZNA GDE MOGU DA NADJEM GLAVNI KOCIONI CILINDAR ZA PEZOA 307 POLOVAN????
      pitao sam u verano,treba da cekam 15 dana a i cena je oko 200e,pa me interesuje gde mogu naci polovan...
      HVALA UNAPRED
      drugar, kad vec vozis skup auto budi spreman i na skupe popravke. ne igraj se sa polovnim delovima, narocito sa kocnicama! slazem se da 200e nije bas malo, ali opet - za bezbednost nije ni mnogo. A inace imas prema Vrezini servis Pancic koji radi sa pezoima, pa vidi kod njih...

Comment

• darko-sice
        CBC Senator
        • 01.11.2005
        • 200
        • Aleksinac

Da,ima....za njega sam zaboravio,inace ga znam licno,mogu ga pitati sutra....
        POZDRAV

Comment

• deki-ascona
          Bio nam je drug! RIP
          • 10.04.2007
          • 2118
          • NI , Trosharina

Kad se prodje servis "Pancic" i produzi prema Svrljigu jos oko 500m s desne strane ima otpad pun francuza. Uostalom pitacu ih ja pa javljam.
          Originally posted by Valent Vudriga
          ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
          Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• M-power
            Moderator
            • 10.01.2005
            • 10060
            • Bg; Banovo Brdo
            • CorsaC, astra H,

Ako ne nadjes imas nove ATE za 170-180eur
            To date there has never been a faster car built for the public road and,
            it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• MisaRS
              CBC Član
              • 19.05.2006
              • 76
              • Nis

ok hvala za sada...ali ne mora biti u nisu ili u okolini,idem ovih dana u bg tako da ako zna neko jos neki odpad ili tako nesto neka javi

Kroz grad jurim kao furija,za volan moga AUDIJA.Zamnom uzdasi,prasina,graja,za devojke sam glavni baja.

Comment

• Gavra
                CBC Senator XXL
                • 06.03.2008
                • 2031
                • Beograd

Stani ako sam dobro razumeo,ustedeces 200e i stavices POLOVAN NAJVAZNIJI DEO KOCNICE,na auto koji kosta skoro 10k eura?!?!?!?!

Mozda ne bi bilo lose da se malo slupas,cisto da vidis kakav je osecaj pa da onda razmislis opet......
                Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• MisaRS
                  CBC Član
                  • 19.05.2006
                  • 76
                  • Nis

Originally posted by gavra
                  Stani ako sam dobro razumeo,ustedeces 200e i stavices POLOVAN NAJVAZNIJI DEO KOCNICE,na auto koji kosta skoro 10k eura?!?!?!?!

Mozda ne bi bilo lose da se malo slupas,cisto da vidis kakav je osecaj pa da onda razmislis opet......
                  SLUSAJ TI!!!nemoj ti meni da solis pamet,znam ja sta radim...a bilo bi lepo i ti da se slupas pa da te vidim onda da li ces da pricas ovako!!!!!

Comment

• MirkoDamnjanovic
                    CBC Senator
                    • 26.09.2008
                    • 291
                    • Srbija
                    • Cetvorotockas

A sto ne bi stavio polovan glavni cilindar ??? Bitno je da radi. 90% vozaca ne zna za problem kocionog cilindra i nikad nece imati problema sa tim. Mislim da komentar nije primeren

Comment

Working...
                    X