reno megan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ficamarko
    CBC Početnik
    • 23.11.2008
    • 3
    • Kaludjerica

reno megan

auto mi gubi tecnost za hladjenje a izgleda da navise gubi kad upadnem u neku guzvu i malo podigne temp. gledao sam na svim crevima i nigde se ne vidi. prilikom zamene zupcastog kaisa nisam menjao vodenu pumpu koja se pogoni pomocu zupcastog, pa me interesuje da neko nije imao slican problem ili neko zna sta mu moze biti?
  • batke
    CBC Član
    • 06.05.2008
    • 42
    • bileća

Jesi li gledao ispod vozila na vodenoj pumpi ima rupica,jel tuda pušta vodu ili postavi papir ispod auta i vidi.Kod mene je bila vodena pumpa i to je procurila na dva dana prije nego što sam menjao zupčasti pa sam i nju u kompletu zamenio.

Comment

• svsavic
      CBC Član
      • 09.07.2007
      • 52
      • Beograd

Kad je ispod nule (baš sada) zagrej motor na radnu temperaturu, otvori haubu i gledaj gde izlazi para, tu curi. Ako ne onda je dihtung glave verovatno

Comment

• Chila
        CBC Senator XXL
        • 18.07.2008
        • 401
        • Kos. Mitrovica

Ja sam imao isti problem na opel kalibri,samo sto se to meni u pocetku samo zvucno manifestovalo,ja mislio alternator ili alnaser,nekako mi odalte dopirao zvuk,dok jednog dana pumpa nije vrisnula skroz,poplava,samo srecom nije prezupcio a bio je obican OHC 8V!
        Ako nije ni pumpa ni dightung glave,onda neka tecnost protiv curenja!
        Samo vas gledam ...

Comment

• ficamarko
          CBC Početnik
          • 23.11.2008
          • 3
          • Kaludjerica

ja mislim da mi nije dihtung glave zato sto kad otvorim prelivnu posudu ne izbacuje vodu napolje sto bi inace radio da je dihtung otisao. i npr. odem od BGa do Pozarevca i izgubi pola litre a u povratku skoro nista.

Comment

• skorohaker
            CBC Član
            • 20.07.2007
            • 25
            • Beograd

Nikako te kojekakve tečnosti ne sipaj, preskupi su ti hladnjaci za takve avanture.

Comment

• alfaskorpion
              CBC Senator XXL
              • 24.02.2007
              • 361
              • Smederevo

I ja sam totalni protivnik tih gluposti koja se sipaju da bi zaustavila curenje , dalje od toga .

Comment

• Chila
                CBC Senator XXL
                • 18.07.2008
                • 401
                • Kos. Mitrovica

Dal mislite da bi jedna ozbiljna firma poput,revimo Valvoline-a pravila nesto tako neozbiljno? Radiator Stop Leak je tecnost bez ikakvih primesa i ukljucaka i garantovano bez posledica po rashladni sistem,ko ne veruje nek se raspita!
                Samo vas gledam ...

Comment

Working...
                X