U pitanju je motor 2.0 HDi 90ks 2003. god.Imam problem sa paljenjem ujutru i kada auto duze stoji.I kada je motor vruc ima produzeno paljenje.Znam da ovaj tip motora pali grejace samo kada mu je potrebno ali ovaj moj pali veoma retko mozda je dosad upalio jednom ili dvaput i to bas kad je bilo -5.Ali sumnjam da je do toga.Svaka pomoc i savet bi dobrodosla.Akumulator je nov i ispravan.Hvala unapred
PEUGEOT 406 2.0 HDi 90ks 2003. god. - Problem sa paljenjem
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Izinjavam se sto upadama, a kako znate kada auto pali/gasi grejace?
Mislim, 406-icu sam pazario jos letos, a nisu do sada bili neki mrazevi, pa me zanima kako se to vidi (pretpostavljam negde na display-u).
Da li to znaci da kljuc treba treba prvo okrenuti u neki polozaj predpaljenja (da se zagreje), ili se sve to desava automatski (fool proof)?
Pozdrav!
Comment
-
-
Da se malo odvojim od teme. Vidim da svi na 406 pominjete taj nivo ulja. Moja 406 je 99, ali phase 1 ali ja to nisam nigde primetio, tako da pretpostavljam da to nemam. Mada sam na nekim 406, takodje phase 1 primetio da to ima, aki je ta 406 bila u ful opremi, sa kozom i elktricnim sedistima. Da li taj pokazivac ulja zavisi od godista ili nivoa opreme.Nemam potpis zbog pr***la
Comment
-
Comment