Ja ima slican problem kao gospodin sa senicom jer imam isti motor od 1.9dci samo je moj Laguna,i isto mi se desava kada je hladan samo meni se desilo da su mi letos dve dizne otisle pa je motor na leru tresao jako i majistor kaze da su otisli nosaci motora ali svi jer sam prvo promenio onaj sto se nalazi blizu hladnjaka,a ostala su jos dva:kod menjaca i jedan naspram menjaca.Kad je hladan i prilikom paljenja zatrese,pa kad saltam brzine isto se cujem a cim se motor zagreje onda se gumice na nosacima omeksaju i onda se slabije cuju,tako da su meni rekli da moram da promenim sva tri nosaca koliko ih Laguna 2003-ce godiste ima,prvi taj blizu hladnjaka odnosno prednjeg dela kosta 2500din,nosac menjaca 1250din i taj zadnji oko 250din,naravno turski.
E sada vas pitam koliki je vek tim delovima koji se prave i dolaze iz Turske a inace ih prodaje "Auto Prom" radnja koja prodaje iskljucivo delove za Francuze,da li neko zna gde se mogu naci kvalitetniji delovi a da nije iz Renault Cvijic jer oni ne dozvoljavaju da prisustvujes dok ti rade auto kao da cu im ja suflirati,samo zelim da budem tu jer sam cuo da slidaju dobre delove i stavljaju ti polovne!
Hvala Darko iz Novog Sada
E sada vas pitam koliki je vek tim delovima koji se prave i dolaze iz Turske a inace ih prodaje "Auto Prom" radnja koja prodaje iskljucivo delove za Francuze,da li neko zna gde se mogu naci kvalitetniji delovi a da nije iz Renault Cvijic jer oni ne dozvoljavaju da prisustvujes dok ti rade auto kao da cu im ja suflirati,samo zelim da budem tu jer sam cuo da slidaju dobre delove i stavljaju ti polovne!
Hvala Darko iz Novog Sada
Comment