RENAULT Laguna 1.9 dCi - hidraulični (gornji) nosač motora

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • rondzi46
    CBC Član
    • 07.01.2009
    • 10

RENAULT Laguna 1.9 dCi - hidraulični (gornji) nosač motora

Ja ima slican problem kao gospodin sa senicom jer imam isti motor od 1.9dci samo je moj Laguna,i isto mi se desava kada je hladan samo meni se desilo da su mi letos dve dizne otisle pa je motor na leru tresao jako i majistor kaze da su otisli nosaci motora ali svi jer sam prvo promenio onaj sto se nalazi blizu hladnjaka,a ostala su jos dva:kod menjaca i jedan naspram menjaca.Kad je hladan i prilikom paljenja zatrese,pa kad saltam brzine isto se cujem a cim se motor zagreje onda se gumice na nosacima omeksaju i onda se slabije cuju,tako da su meni rekli da moram da promenim sva tri nosaca koliko ih Laguna 2003-ce godiste ima,prvi taj blizu hladnjaka odnosno prednjeg dela kosta 2500din,nosac menjaca 1250din i taj zadnji oko 250din,naravno turski.
    E sada vas pitam koliki je vek tim delovima koji se prave i dolaze iz Turske a inace ih prodaje "Auto Prom" radnja koja prodaje iskljucivo delove za Francuze,da li neko zna gde se mogu naci kvalitetniji delovi a da nije iz Renault Cvijic jer oni ne dozvoljavaju da prisustvujes dok ti rade auto kao da cu im ja suflirati,samo zelim da budem tu jer sam cuo da slidaju dobre delove i stavljaju ti polovne!
    Hvala Darko iz Novog Sada
  • mupe
    CBC Senator XXL
    • 05.10.2006
    • 822
    • bg
    • Laguna 3 GT 2.0T 205

Re: Renault Laguna 1.9dci

Na laguni ima još jedan bitniji nosač od tih nabrojanih, a to je gornji - hidraulični. On je i najskuplji, ali i najbitniji za miran rad motora.

Na žalost ne mogu da ti pomognem preporukom za servis u NS.

PS: Koji gospodin sa scenicom?

Comment

• rondzi46
      CBC Član
      • 07.01.2009
      • 10

Mislis na ova tri nosaca sto su mi rekli da ima i taj koji se zove hidraulicni nosac?

Comment

• mupe
        CBC Senator XXL
        • 05.10.2006
        • 822
        • bg
        • Laguna 3 GT 2.0T 205

Ne zove se nego i jeste hidrauličan, a zove se (valjda) gornji nosač. Njega možeš da vidiš kada otvoriš haubu, eventualno ispod onog plastičnog poklopca na kojem piše renault dci - nalazi se na desnoj strani motora, gledano u smeru kretanja auta.

Comment

• StudentBGD
          CBC Senator XXL
          • 18.12.2007
          • 1027
          • Beograd

Od ovlascenih servisa u NS preporucuju Master Group.
          Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• dubist36
            CBC Početnik
            • 22.09.2015
            • 6
            • Banjalujka
            • Renault

Postovanje,da vas pitam mozda znate u cemu je problem,imam lagunu 2 2.2dci 2004.god.automatic,kupio je od buraza pre god.dana,sve je super,jedino sto me nervira je trese mi instrument tabla kad sam u p ili n malo manje kad prebacim u r ili d malo vise vibrira,kad krenem nista normalno sve,il kad stojim malo samo gas pipnem ne trese,sta bi tu moglo biti?

Comment

• slavko_bgd
              CBC Senator XXL
              • 24.03.2009
              • 771
              • Batajnica
              • Stilo 1.6 16V MW

Instrument tabla.

Ili da promeniš za početak sve nosače motora.
              Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...

Comment

• mazzy
                CBC Veteran
                • 25.07.2010
                • 164
                • Sarajevo

Da li je ovo velik hod u nosacu?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Comment

Working...
                X