Koja je radna temperatura motora Pezoa 307 1.6 ? Moj motor vec posle predjenih 10 kilometara dostigne temperaturu od 90 stepeni i vise.
Radna temperatura motora Pezo 307
Collapse
X
-
Re: Radna temperatura motora Pezo 307
Ma nije mi jasno u cemu je stvar zato sto mi se juce posle posle 15 kilometara voznje ispod haube sa vozaceve strane pojavila para kao da mi je motor prokuvao a vozio sam najvise do 110 km/h .Stao sami ohladio motor i dalje nisam smeo da vozim vise od 90 km/h.
Comment
-
-
Takav problem treba da resis odmah. Najbolje da odes u servis. Prethodno prvo proveri da li imas antifriza u sistemu. Moze da bude ozbiljna stvar pa da ostetis motor, a moze i nesto banalno, tipa napuklo crevo antifriz curi na motor i od toplote isparava, zato i vidis dim. Znaci nema zezanja, pravac servis ako vec sam ne mozes da ustanovis problem.Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Evo da vam javim da je prva stvar koju su nasli da je napuklo kuciste termostata i danas su ga zasilikonirali.Sutra bi trebalo da
ga nateraju na radnu temperaturu i da vide kako se ponasa pa ce
ako sve bude u redu to ce biti jedina intervencija.Neznam da li je to
dovoljno jer su mi na prvu ruku ispricali koja sve mogu biti ostecenja jer je sistem ostao bez antifriza,pominjali su poroznu glavu i dihtunge a danas su mi rekli da to nece ni gledati ako sutra bude radio kako treba.Sta da radim da li je taj silikon dobro resenje ili je trebalo zameniti kuciste novim i da li ipak treba proveriti glavu i dihtunge iako mi u servisu budu rekli da nema potrebe za tim?
Comment
-
-
Pa sve sto su ti rekli je moguce, ne zavlace te nista. Narednih dana non-stop kontrolisi nivo antifriza, nivo motornog ulja, boju ulja. Ako je sve ok i ako ne trosi vodu onda je to-to.Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Originally posted by Bata 307...napuklo kuciste termostata i danas su ga zasilikonirali..."dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
Comment