renault laguna II, gde je filter benzina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zeljkoci
    CBC Veteran
    • 12.05.2008
    • 143
    • La
    • Fiat Punto. 1.2

renault laguna II, gde je filter benzina

vozim lagunu II, 1.6, 16V, 2001g. izuzetno je dobar auto i jako udoban. pre toga sam vozio golfa IV dizela. po pitanju komfora ta dva auta se ne mogu ni uporediti. golf je mnogo tvrd. jedino sto golfa vadi je njegov motor 1.9 TDI i nagla, munjevita ubrzanja. sve je to zbog turbine. nisam imao dovoljno para pa sam morao da se zadovoljim benzincom kad sam kupovao lagunu. nikad vise nemac. komfor je ipak na prvom mestu i to mi je najbitnije, a o prostranosti da i ne pricam. uradio sam mu kompletni mali i veliki servis. naravno komplikovanije stvari sam poverio servisu a ove sitnije (ulje, filteri i sl.) sam sebi. zna li neko da mi odgonetne gde se nalazi filter benzina? hocu da ga zamenim a nigde ga nema kao u zemlju da je propao!
  • Car
    CBC Senator XXL
    • 07.07.2005
    • 900
    • Beograd

Re: renault laguna II, gde je filter benzina

Kod Lagune i Vel Satis benzinaca se filter za gorivo ne menja. U knjizici sto se dobija uz auto pise "fitted for life".

Comment

• cuore 75
      CBC Član
      • 11.05.2007
      • 48
      • Novi Sad

Re: renault laguna II, gde je filter benzina

Ja sam našao u Autodati da se nalazi u rezervoaru...

Comment

• Milenko
        CBC Član
        • 11.11.2008
        • 75
        • Beograd
        • Reno Megan 3 1,5 dci

Jeste u rezervoaru u sklopu merač goriva i pumpa .
        To ustvari nije pravi filter već sito metalno .Reno ne predviđa čišćenje već se menja ceo sklop kada crkne pumpa ili merač.
        U svakom slučaju oni bi da se menja ceo sklop.
        Ako baš ima problema u radu sa dovodom goriva onda mora da se izvadi ceo sklop i očisti sito.
        Ja da imam tu verziju , ugradio bi na dovodno crevo jedan cilindrični filter goriva.

Comment

Working...
        X