Moderniji dizeli imaju filter koji u izduvnom sistemu ima ulogu da zadrzi krupnije cestice koje se normalno nalaze u izduvnim gasovima.
Periodicno, filter zahteva ciscenje ili zamenu - raspitaj se u servisu ili pogledaj u prirucniku od auta.
Filter zahteva REGENERACIJU,kada se regeneracija ne radi na vreme,ne sipa se aditiv i ne plati se ODRZAVANJE automobila,e onda mora da se radi ciscenje i zamena koji su nekoliko puta skuplji od redovnog servisa.
Originally posted by BioSQUAD
Jel znas neko gde se nalazi taj filter? Ili kako se zove tacno?
DPF ,nalazi se iza katalizatora i NE POKUSAVAJ NISTA SAM,jer bi mogao da se iznenadis koliko moze da kosta na kraju.
Na nekim dpf filterima ima da se sam regenerise i ocisti,tj pookazuje koliko je zaprljan i kad pokrene proces regeneracije obavestava o tome...da bi to uradio moras da vozis autoputem par puta oko 100kmh da se on regenerise,tako sam bar citao po forumima,jer ako ga vozis po gradu,brzo se zaprlja.
Takodje pomaze i na leru da se drzi 10ak 15min iznad 3000o/min,e sad ,mnogima nije ni jedno ni drugo mopoglo nego ciscenje,ali auto put je u vecini slucajeva ispravljao stvar.
kad koči,cepa gume i prevrće se!
papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta
slaba vajda kod PEZOA-to je samo carsijska prica.malo ljudi zna da ti to objasni a jos manje da ti odradi. gavra je dao dobar savet samo u ovlascenom ili kod nekog ko ima opremu sa kojom moze da restartije nov ciklus regeneracije uz sipanje tecnosti. i to PODHITNO da nebi crkla pumpa za ubizgavanje tog sredstva
ciscenje pdf-a u voznji autoputem trenutno vazi samo za VW i to na 1800-2000 obrtaja u najvisem stepenu prenosa pri prethodnom kodiranju ecm-a i prateci ulaznu i izlaznu temperaturu na pdf-u inace se proces sam prekida i pod uslovom da je zapusenje manje od 75post
ovo je mnogo ozbiljna tema o kojoj se vrlo malo zna i koja bi trebalo da se malo razvije jer vec izaziva dosta glavobolja a izazivace ih jos vise
sredstvo ti je trenutno po najpovoljnijoj ceni u Vitro grupu u Radnickoj ,duplo jeftinije nego kod Verana
Ja sam se za nissan raspitivao bas cemu sluzi taj filter i citah o nekim problemima i o tome na auto putu i u mestu,za pezo ne znam stvarno kako ide i koja marka vozila ima to samociscenje
kad koči,cepa gume i prevrće se!
papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta
da se nebi zbunjivao pravac dijagnostika mozda je nesto zakazalo u sistemu regeneracije i pored dovoljne kolicine tecnosti ,jer regeneracije moze da se pokrene i preko dijagnostike ali predhodno ocitati razlog zbog koga je nastalo upozorernje--pumpa ,senzorr pritiska,temperture pdf-a, stepen zacepljenosti ili nesto jednostavnije kao naprimer da je ecm preskocio iz nekog razloga jedan ciklius sto se inace desava
Nije zbog goriva, DPF spada u redovno odrzavanje isto kao i zamena ulja i filtera.Fabrika je predvidela da se radi na 80 do 120K km u zavisnosti od eksploatacije auta(gradska ili otvoren put).
Sad kad uradis servis lepo se informisi kod servisera i dogovori se za dalje odrzavanje.Nemas razloga da pravis sebi glavobolju,lepo mu oteras auto i uzmes ispravan
Na zalost, ovo je jedna od tema koje redovno posecujem jer prepoznajem problem. Ako nekom koristi, podelicu sa vama i sledece:
- u pitanju je 307 HDI sa 107 KS. Zvao sam ovlasceni servis u NS. Litra aditiva kosta 6,800 din., usluga sipanja 50 EUR. Treba skinuti stari FAP filter i oni ubacuju spreman sa lagera "repariran" koji je navodno kao nov i to kosta 30,000 dinara. To je sve.
Ima sad varijacija na temu, mozda ne treba menjati filter, mozda ga bas sad nemaju na lageru pa popravka traje dva dana i sl. Sustina je da svakako prvo rade dijagnostiku pa preporucuju akciju. Ne mogu sa 100 % da savetujem ovu akciju jer jos nisam bio tamo ali ako nekom pomaze... neka podeli sa nama.
Danas sam otiso na servis, rekli mi da treba da se uradi regeneracija fap filtera. Posto sam stigo pri kraja radnog vremena, sutra imam zakazano u 8 ujutro.
Prvo treba da se vozi neko vreme na otvoreno, pa da se zavrsi drugi deo na servisu.
Sve to ce da kosta 500 denara, to jest 9 evra. (Mozda smesna cena, ali eto, toliko kosta)
Comment