Imam Clia 1.4.16v 2001 godiste. Nisam ga palio 3 dana i kad sam ga juce upalio nije radio kako treba. Poceo je da podrhtava,kao da radi na 3 klipa.Da li je neko imao slicna iskustva i reci mi u cemu je problem? Lampica na kojoj je naslikan motor treperi 3 puta pa prestane.
Podrhtava Clio 1.4 16v
Collapse
X
-
Re: Podrhtava Clio 1.4 16v
Cest problem, bobina je u pitanju, menjaju se uglavnom prva i treca, druga i cetvrta u kompletu, mada ja to nisam radio pa nema nikakvih problema tj. menjao sam kako koja crkne, vek trajanja ime je oko 100000, novim naravno, kostaju oko 6000 ali se mogu remontovati za upola manji novac, kvalitetno to radi Vlada elektricar na Konjarniku, mislim covek je inace za elektriku car. Eto cisto da malo ozivimo temu!
Comment
-
-
Re: Podrhtava Clio 1.4 16v
Kao sto su ti i ostali rekli, problem jeste bobina. Mora da se menja u paru, jer meni se desilo da kada sam samo jednu promenio posle nekog vremena crkla mi je treca i onda sam samo trecu zamenio i posle opet prva. Tako da sam posle velike muke zamenio obe. Za sada su mi sve promenjene i nemam vise problema.
Ja sam zbog ovih stvari ipak posetio ovlasceni servis. U AK Compresoru, su mi uzeli za zamenu bobina 1 i 3 i naravno ispostavilo se da su tom prilikom probile 2 svecice, 14000dinara za sve i dobio sam godinu dana garancije.
Comment
-
Comment