reno megan 1.4 16v lambda sonda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vlada_skorp
    CBC Član
    • 11.08.2009
    • 20
    • srbija

reno megan 1.4 16v lambda sonda

posle odradjene dijagnostike utvrdio sam da mi je lambda sonda jedan od kvara na autu! jos od gresaka mi je prijavio klapnu motoru za gas i kolo papucice gasa. majstor mi kaze da je moguce da zbog sonde (iza katalizatora) javlja gresku na ta dva dela!sta da radim jel imao neko slicnu situaciju! koliko se krecu lambda sonde, jel ima razlike izmedju sonde isprede i iza kat i da li da razmisljam o polovnim sondama!poz
  • ivanmikaric
    CBC Član
    • 28.08.2009
    • 18
    • Ivanjica

Re: reno megan 1.4 16v lambda sonda

Postavio sam malopre slično pitanje u vezi clia sa motorom 1.4 16V (ako ga moderatori odobre)
    Meni su u servisu (ovlašćenom renoovom) rekli da imam grešku na elektronici klapne, dao sam nemale pare za nju a sad dijagnostika pokazuje druge greške (za koje mi ranije nisu rekli) a simptom je ostao.
    Ako ne nađeš pravog majstora ili stručnjaka, probaj barem obrnutim redosledom nego ja, tj nemoj prvo da menjaš klapnu
    I napiši molim te kako si prošao

Comment

• vlada_skorp
      CBC Član
      • 11.08.2009
      • 20
      • srbija

skinuo sam katalizator i sad je sve u redu! je...bem ti ja dijagnostiku i nazovi majstore, i ja bi mogao da resim kvar kad bi redom menjao delove! a problem mi je bio taj da se auto gasi i upali se neka lampica na tabli

Comment

• Gavra
        CBC Senator XXL
        • 06.03.2008
        • 2031
        • Beograd

I sad ce da ti se pali lampica opet zato sto nemas katalizator......
        Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• vlada_skorp
          CBC Član
          • 11.08.2009
          • 20
          • srbija

Stavio sam neku prigusnicu,to je kao zamena za kat, videcemo, dva dana vozim i nisam imao problema

Comment

Working...
          X