Zamena motora peugeot partne 1.4. benzinac?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • serbia
    CBC Početnik
    • 13.10.2009
    • 4
    • zemun

Zamena motora peugeot partne 1.4. benzinac?

Imam sledeci problem.Motor mi pusta vodu na bloku,aluminijumski je blok,po prici majstora ne moze da se vari,tj. moze ali postoji mogucnost da opet pusti,nema garancije

Njihov predlog je da menjam ceo motor,posto ako menjam samo blok onda opet mora da se otvara motor...

U pitanju je peugeot motor 1.4. benzinac

Da li je neko od vas imao slican problem,da li da isprobavam sa onim tecnostima za zapusavanje,cene motora ako je neko menjao kao i cene majstora za tu uslugu...Varijante ako menjam samo blok

Hvala svima unapred
  • svarglic
    CBC Senator XXL
    • 30.10.2007
    • 396
    • Novi Sad
    • golf 4 TDI

Re: Zamena motora peugeot partne 1.4. benzinac?

Naravno da moze da se vari
    ali pitanje gde tacno curi voda na bloku?
    VTS
    Originally posted by QV lale
    Jos jedan....
    Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
    where real Saxomans live...

Comment

• Yuguar
      CBC Član
      • 24.10.2009
      • 23
      • Beograd

Re: Zamena motora peugeot partne 1.4. benzinac?

Evo ja kao majstor ti kazem da si u gadnom problemu .

Kupovina drugog motora ti je macka u dzaku osim ako ne nadjes auto koji pali radi ide pa da se uveris u stanje motora pa taj da kupis + ruke majstoru min 100 eur + drzavi zamena broja motora saobracajne i sl

Varenje bloka naravno da moze...vec napisano zavisi gde pusta..sve to moze da se zavari a da li ce da pusti zavisi od toga sto je i puko u startu...ako je led onda nece..ako je greska u strukturi onda su velike sanse za relaps.
      U ovom slucaju imas cenu rada pribliznu generalnoj plus delova sta treba (novi blok dihtunzi..) i obrada kad je vec napolju (zavisi u koliko dugoj vezi planiras da budes sa autom)

Tecnsti za dihtovanje kao majstor ne savetujem. Da li ce pomoci zavisi koliko pusta i nije stalno resenje kad dodju niske temp dilatacije materijala ce biti znatne i mislim da bi pustio opet...my 2 cents

Comment

Working...
      X