peugeot 106 muke sa startovanjem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srh
    CBC Član
    • 31.05.2009
    • 94
    • beograd

peugeot 106 muke sa startovanjem

prvo da pozdravim sve iz peugeot cluba,ja sam sa iz mazda cluba,vozim 323f ali imam i peugeot 106 i zbog njega vam se i obracam jer jednostavno ne znam vise sta da radim.
    u pitanju je model iz 97 gdine 1.1 benzinac. problem je u tome sto auto kao sto pise i u naslovu ima problem sa paljenjem.
    jednostavno desava se da mesec dana za redom upali iz prvog puta,onda 5 dana za redom nema sanse,zaverglam i po 15_20 puta da bi startovao.onda opet pali ko zmaj,pa nece,tako u krug vec godinu dana. bio sam kod 101 majstora,sve mu zamenoi,svecice,filter vazduha,goriva,radjen alternator ,vise i sam ne znam sta je sve tu odradjeno i nista.
    i to nema veze da li je zagrejan ili ne.npr.upali iz prve ,odem na pumpu, sipam gorivo,sednem,nece.
    ako je neko imao slican problem ili zna nekog majstora je strucan da resi problem,u napred sam zahvalan na pomoci.
  • VR6
    CBC Senator XXL
    • 31.10.2004
    • 512
    • Sarajevo

Re: peugeot 106 muke sa startovanjem

Kad nece da upali, kako se to manifestuje? Jel uopste vergla? Jer i taj put kad nece da upali, cujes pumpu od goriva da radi?

Comment

• srh
      CBC Član
      • 31.05.2009
      • 94
      • beograd

ma vergla skroz ok,ima onaj skroz zdrav zvuk verglanja,pumpa odradi sve korektno odzuji. ja sam poceo da sumljam u bravu,mozda ona zeza? jer nekad upali iz prvog a nekad i do 20 puta treba da ga zaverglam! osim tog paljenja auto je u perfektnom stanju!

Comment

• VR6
        CBC Senator XXL
        • 31.10.2004
        • 512
        • Sarajevo

Jel ti ugasi onu lampicu ak je imas, sto oznacava kod kljuc? Rekao bi da te neki relej zeza, ne spoji da valja svaki put...

Comment

• nina996
          CBC Senator XXL
          • 20.03.2009
          • 324
          • leskovac

Mozda je davac impulsa na radilici
          Pirke

Comment

• srh
            CBC Član
            • 31.05.2009
            • 94
            • beograd

pa ima neka zuta lampica ,oznacava struju,medjutim ugasi se i ona kad pumpa odradi,mislim sve lampice se pogase kad zaverglam kao sto i treba,osim akumulatora i ulja ali i one se ugase kad auto upali. sad moguce i da je neki relej ili taj davac impulsa,neka sitnica zeza samo treba provalim koja.jer svi majstori kod kojih sam isao blago receno nemaju pojma. ostaje mi da proverim to bto ste mi predlozili pa da vidim sta ce se desi. hvala

Comment

• zoranbg
              CBC Senator XXL
              • 23.03.2005
              • 4098
              • Rooster's Hill , Beog
              • Grande Punto 1.2

jel baca struju na svetjice..jel si skidao nekad kabal od svetjice i gledao dali baca varnicu,dok neko drugi vergla ?
              utvrdi da li je do goriva ili do struje, pa kreni dalje.
              Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

mozda termodavac laze ecu o temperaturi motora pa nema dovoljno goriva?
                deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• srh
                  CBC Član
                  • 31.05.2009
                  • 94
                  • beograd

davac impulsa moze da bude razlog sto auto nece da upali ali to kod mene nije slucaj jer kad je on u prekidu auto ne moze da upali uoste,tako bar kazu,raspitao se.kad je auto bio kod majstora on je gledao varnicu pa kaze da je to ok... ali pogledacu to ja sam,pa sto kazes onda cu ici dalje,a o termodavacu nisam razmisljao,moguce,ja mislim da je sve tako neka glupost u pitanju.

Comment

Working...
                  X