Pozdrav, naime: auto kada startujem radi lose na leru tj isti varira od oprilike 650-1100 obrtaja a kada ga vozim u bilo kom stepenu prenosa pri dodavanju naglo gasa do pola ili pun malo trza i trokira tj. slabo navlaci. No posto sam auto kupio pre 2 dana i jos nije registrovan a presao sam samo 15tak km moram da vam objasnim da kada sam preuzeo auto sa placa do kuce (oko 10km) auto je isao ok medjutim cim sam stao na pumpu u mom mestu gde inace i sipaju lose gorivo i to uglavnom benzin (bilo je dosta kritika na njih) natocio sam 10l goriva a bilo je nekih 7l u njemu, dok sam stigao kuci odmah primetim da na leru radi lose a posle kada se ohladio i kada sam opet malo provozao lagunu ponovo simptomi koje sam gore naveo. Interesujeme da li bih neko mogao da mi pojasni kako se auto ponasa sa losim gorivom tj kako radi, nije bilo nikakvih explozija pali u zargonu receno na zub ali cim upali odmah obrtaji variraju i kada ga navlacim u bilo kom stepenu prenosa slabo vuce i trza cak i motor poskakuje (cuje se lupkanje). Sutra kacim table vozim ga da ispraznim rezervoar i sipam gorivo na Aviji pa cu videti da li je do goriva a eto dok je bio na placu sve ok i vozio sam ga bez problema, cupao ko lud... Ako neko moze malo da me uputi, bio bih zahvalan. Pozdrav.
Reno Laguna 2 1,8 16v 2001g. ler los i trokira pri voznji
Collapse
X
-
Re: Reno Laguna 2 1,8 16v 2001g. ler los i trokira pri voznji
pa ako je tako kao sto kazes, onda je najverovatnije do goriva, mada bi moralo da bude jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako lose da se auto tako ponasa, tj. neka mesavina vode i benzina ili ko zna cega...
izvadi to iz rezervoara kod nekog majstora,nemoj voziti na to, pa bas vidi sta je.http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
-
-
Re: Reno Laguna 2 1,8 16v 2001g. ler los i trokira pri voznji
Ma vlasnik pumpe je teski i bezobrazni privatnik, zaista je bilo mnogo zalbi u poslednjih 5 godina na njegovo gorivo a pogotovo benzin, ko zna gde nabavlja pretace sipa vodu ili je niska oktanska vrednost tog benzina ....ma ko zna... e sada i moja je greska sto sam u opste i tocio tamo . E sada to istociti mislim da bi bio bas posao , mislim da cu lagano da se izvozam pa da natocim jeno pola rezervoara pa da vidim.
Comment
-
Comment