Pezo 206 trza u voznji

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kele
    CBC Član
    • 20.08.2007
    • 95
    • Sonta

Pezo 206 trza u voznji

Pozdrav !
    Na pezou 206 1.1i 1999 god. pojavljuje mi se problem.Naime upalim ga bez problema i krenem,ali u toku voznje dok je temperatura motora oko 70 stepeni i kad stajem pa pustim papucicu gasa i hocu ponovo da dodam gas motor pocne da trokira i neprima gas.Samo ga ugasim i odmah ponovo upalim i on posle radi normalno.Cistio sam oko motora ler gasa,proverio potenciometar gasa pregledao svecice i bobinu i nista, stanje isto.Pokusao sam i sa resetovanjem BSI-a i nista.Da nisu u pitanju dizne?One su mi ciscene pre 6 meseci i od tada nije mnogo vozen.Uradjen mu je i servis i pritom zamenjen filter goriva.Ako je neko imao slican problem bilo bi mi od pomoci.

P.S.
    Pomaze li ista ono sredstvo za ciscenje dizni sto se sipa u gorivo i koje mi preporucujete da uzmem?
  • dragars
    CBC Član
    • 04.04.2010
    • 28
    • BG

Re: Pezo 206 trza u voznji

Imam slican problem.Meni trza non stop, to mi se pojavilo danas, poludecu.
    Javi ako nadjes resenje.
    Hvala
    I ja postaio danas moj porblem na sajt!
    Dragan

Comment

• kele
      CBC Član
      • 20.08.2007
      • 95
      • Sonta

Evo danas posle podne skinuh svecice i stavih stare koje su presle 10000 km.Seo,upalio i provozao se i nijedanput mi auto nije zatrzao.Cak osetim da mi motor nekako sa lakocom vuce i prima gas.Svecice koje sam danas skinuo presle su 4000 km i na njima samo pise "Valeo".Kupio sam ih u prodavnici koja radi u sklopu ovlascenog servisa Pezo-a i njih sam uzeo po preporuci prodavca.Moguce da je jedna od njih povremeno prekidala rad.Daj boze da je ovo resenje mog problema,ali za svaki slucaj cu uzeti aditiv za ciscenje dizni sto se sipa u gorivo.

Comment

• scorpio73
        CBC Početnik
        • 17.02.2011
        • 6
        • Leskovac

Ja imam slican problem sa trzanjem i to poprilicno...dok je na nizim obrtajima...cim prebaci 2000-2200 onda je nekako ok...
        Vozim 405-icu...i na plin...
        Neko misljenje?!

Vidiš onog žutog Juga, e takav isti golf ću kupiti samo plav...

Mišljenje:
        Otvoriš temu sa tvojim problemom, kakve veze ima 405 sa 206.

Promenio Dora.

Comment

• scorpio73
          CBC Početnik
          • 17.02.2011
          • 6
          • Leskovac

Pa Dora...mozda nema veze 405 sa 206...al pre ovako izrazito duhovitih komentara...procitaj lepo...i pokusaj ukapirati...sta sam hteo tj sta sam pitao...
          Ne, kakve slicnosti imaju automobili...vec kvarovi...imaju i te kako slicnosti...ali ocigledno da neki moderatori imaju previse slobode i manjak kontrole...

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Kao što i ti imaš previše vremena da deliš savete i objašnjenja umesto da uradiš kako ti je rečeno. Da li je sličan kvar proceniće neko drugi. Stotine tema započetih sa popravkom brave završe na kraju sa varenjem auspuha jer su usput imali slične probleme.
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• scorpio73
              CBC Početnik
              • 17.02.2011
              • 6
              • Leskovac

Originally posted by Dora
              Kao što i ti imaš previše vremena da deliš savete i objašnjenja umesto da uradiš kako ti je rečeno. Da li je sličan kvar proceniće neko drugi. Stotine tema započetih sa popravkom brave završe na kraju sa varenjem auspuha jer su usput imali slične probleme.
              Ok..ok...sorry na smetnji...

Comment

Working...
              X