citroen c5 1.8 benzin,2002.god nece da pali hladan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • prke
    CBC Član
    • 17.03.2006
    • 71
    • munze-konza

citroen c5 1.8 benzin,2002.god nece da pali hladan

postaovanje svima,
    naime imam veliki roblem sa pomenutim automobilom,nece da pali na prvo jutarnje paljenje,posle toga u toku dana pali ok i radi lepo i na plin i na benzin.
    auto ima ag plinski uredjaj i na plinu stvarno lepo radi,medjutim jutarnje paljenje me ubi.zamenjeno je u zadnjih mesec dana dosta stvari:4 nove dizne,bobine komplet nove,svecice nove,uradjen servis,proverena pumpa benzina i ona baca na 3,5 bara,znaci sve je to ok al ujutru mu treba pola sata verglanja da bi upalio,ali jutros nece nikako.za vreme verglanja na auspuhu se lepo oseti benzin.jutros sam mu skinuo dzek sa bobina i apsolutno isto vergla sa njim i bez njega.dal je moguce da ne dobija struju pa nece da upali jer gorivo dobije,vazduha ima al nema sanse da upali.proverio sam mu sve dzekove i sve je ok,nema nigde vode u konektorima,za sta kazu da je inace mana.
    pomagajte molim Vas,poludeh vise.

oznaka motora je PSA6FZ10LT040566539 ,1800 kubika,85KW
    VWCLUB SRBIJA
  • prke
    CBC Član
    • 17.03.2006
    • 71
    • munze-konza

Re: citroen c5 1.8 benzin,2002.god nece da pali hladan

jutros je upaljen tako sto je nasut benzin u usisnu granu,jedino je tako uspelo,medjutim posle se gasi.
    kada sam skinuo crevo od dovoda goriva na dizne,nista ne baca.sada bi prvo proverio relej pumpe jer se pumpa uopste ne cuje pa me zanima gde se nalazi taj relej,pomagajte izludeh
    VWCLUB SRBIJA

Comment

• dieselman
      CBC Senator XXL
      • 14.11.2005
      • 833
      • tt

..vidi,ja stvarno ne znam oko tih benzinaca,ali sam nedavno imao problem sa c5 2,2,hdi i isto nisam mogao naci relej...posle sam ga nasao... u onoj centralnoj elektronici gde su osiguraci...integrisan je u plocu i zamislili su da se menja kpl ako rikne relej...

Comment

• comi 1342
        Moderator
        • 28.09.2005
        • 1126
        • NS
        • Giulietta ,PUG 106,

K 18 u motornom prostoru, tu gde je i ECU, zar nisi reka' da ti pumpa daje 3,5 bara, šta joj bi danas ?
        "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
        "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• prke
          CBC Član
          • 17.03.2006
          • 71
          • munze-konza

pre 7 dana je bacala 3,5 al danas ama bas nista.ona zuji kada se upali auto,kada se da kontakt,ali ne baca nista goriva,skinem crevo sa magistrale i nista
          VWCLUB SRBIJA

Comment

• dieselman
            CBC Senator XXL
            • 14.11.2005
            • 833
            • tt

..virni da nije naprslo crevo od pumpe do izlaza iz kutije...

Comment

• prke
              CBC Član
              • 17.03.2006
              • 71
              • munze-konza

resio sam problem,staviljena nova pumpa za gorivo i sada pali kako treba,ne gasi se...
              VWCLUB SRBIJA

Comment

Working...
              X