Imam mali problem pre nekoliko dana otisao mi je dihtung glave na automobilu u pitanju je renault 21 2.0 12v TXI..Prilikom zamene dihtunga dosao sam do saznanja da je glava motora pukla..Odmah sam poceo da trazmi drugu glavu,ali sve je bilo uzaludno nigde nisam uspeo da nadjem.Ovu moju sam nosio u nekoliko servisa u jednom su mi trazili 180 evra za varenje i sredjivanje sto mi je malo mnogo,a plus ne daju garancije,dok su mi u drugom servisu ljudi iskreno rekli moze da se sredi i da se zavari i garantovano nece popustiti na varu ali postoji velika mogucnost da popusti pored vara i rekli su mi da se ne isplati variti vec bolje da trazim drugu glavu..Posto sam vec to pokusavao,naravno bez uspeha dosao sam do saznanja da Renault safran 2.0 12v poseduje istu glavu motora kao i renault 21 2.0 12 v.Nasao sam glavu safranovog motora ali nije blizu i ne mogu da odem po nju i da je uporedim sa mojom glavom, pa me interesuje da li su ove dve glave iste,da znam da li da mi je covek posalje aksomn ili ne...Unapred hvala..
Glava motora???
Collapse
X
-
Re: Glava motora???
Hvala na odgovoru..Ajde ako neko zna neki otpad ili nekog ko ima glavu od renault 21 2.0 12 v TXI nek ostavi broj telefona...Sve moguce oglase sam prelistao i nema nista,ovi sto imaju skidaju kozu sa ledja cenama,svi mi prvo nude isti motor ali sa 8 ventila da mi prodaju ili ugrade glavu od ovog sa 8 ventila i to sve za neke mizarne sume tipa 100-150 evra,a ako necu to onda evo ti glava od 12 ventila ali kosta 250 evra...
Comment
-
Comment