Motor je 2.0 HDI 9O ks 2003.presao je otprilike 160000 i kod mene je vec 3 godine.Problem je sledeci prelazim solidnu kilometrazu mesecno i sve po gradu,imam utisak kao da se motor u nekim situacijama gusi i da nece da primi gas uopste,pritom strasno slabo ubrzava i za vreme voznje uopste se ne stice utisak da je povukao nego vise da jednolicno ubrzava,a ponekad radi normalno....Naravno cim prebacim obrtaje preko 3-4000 iza mene ostaje oblak garezi i dima...Da li ima neko neko ideju sta bih mogao da uradim? Hvala unapred
406 "Ugusen" motor HDI
Collapse
X
-
Re: 406 "Ugusen" motor HDI
Jel to mogu da radim gde hocu ili?Originally posted by goransWynns tretman u servisu,karbo kliner u usisnu granu dok motor radi na 2000 rpm i posle toga auto put 150km/h u 4. brzini jedno 20km pa ces videti kako peva
Comment
-
-
Kvar je posledica problema koji si naveo. Pogledaj objašnjenje o DPF filterima,ima dosta odličnih objašnjenja na forumu.Problem je sledeci prelazim solidnu kilometrazu mesecno i sve po gradu
Comment
-
-
tzv "Italian Tuning"Originally posted by goransauto put 150km/h u 4. brzini jedno 20km pa ces videti kako peva
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
Otkud ovom motoru od 90ks i dpf?Originally posted by StratosKvar je posledica problema koji si naveo. Pogledaj objašnjenje o DPF filterima,ima dosta odličnih objašnjenja na forumu.Problem je sledeci prelazim solidnu kilometrazu mesecno i sve po graduLancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Nisam stručan po ovom pitanju,ali verujem da je odgovor negde u tekstovima o DPF. Ne ulazim u to da li ga ima ili nema, obrađeno je u nekoliko tema.
Navod me je naveo da ne razmišljam da li ga ima ili nema.Danas mi je izbacio ANTIPOLLUTION FAULT
Uglavnom,mislim da je problem koks i čađ, da ne kažem gar
Comment
-
-
-
kod PSA grupacije bilo koju gresku da prijavi na motornom racunaru na daspleju ce izbaciti "ANTIPOLLUTION FAULT"
sto se tice problema ako si bio kod majstora sta je prijavio?VTS
Originally posted by QV laleJos jedan....
Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
where real Saxomans live...
Comment
-
-
Sidjoh ja da krenem do majstora, kad ono nista,nema greske, motor radi normalno, dosao do njega i dalje sve ok.Prikacio ga na komp, nista...Rekao mi je da odem da ga produvam na autoputu neku kracu relaciju i da dodjem za koji dan da ocistimo protokomer, pa cemo videti...
Comment
-
-
Ma nisam omanuoHa
Stratose,i ti da omanes
O dizelima neznam ništa,tako da nema greške
. U stvari,sredio sam dva,tri komada vrlo brzo i uspešno
Uglavnom,majstor za ta PSA kolesa reče:pa ga treba poslušati.kod PSA grupacije bilo koju gresku da prijavi na motornom racunaru na daspleju ce izbaciti "ANTIPOLLUTION FAULT"
Nešto kontam i nije mi jasno zašto svaka greška na motornom računaru uzrokuje "ANTIPOLLUTION FAULT" upozorenje.
Comment
-
Comment