Problem u 407

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • rilazi
    CBC Član
    • 09.06.2008
    • 25
    • Presevo

Problem u 407

Imam problem sa autom svakih 500km otprilike. Naime radi sve OK do momenta kad pocinje da se pojavljuje ovo http://www.youtube.com/watch?v=5AIr8...eature=related.

Ako ga ugasim i upalim onda prestane i javlja se opet posle nekog vremena.

Ako je neko imao slican problem da pomogne jer dijagostika ne moze da identifikuje i nema uopste nijedan error.

hvala
  • kd23se4
    CBC Član
    • 06.03.2008
    • 34
    • Beograd

Odg: Problem u 407

Lepo si rekao - nemas nikakav problem. Filter cestica spaljuje nakupljene cestice svakih 500km (zato ti je auto Euro 4 a ne Euro 3)- tako i treba da radi. Znaci vozi i uzivaj

Comment

• rilazi
      CBC Član
      • 09.06.2008
      • 25
      • Presevo

Pa kako onda dok vozim auto se gusi??? Ne verujem da je to normalno!!! Treba da stanem i da cekam da prestaje stim, jel?

Stvarno sam sada zbunjen.

Hvala,

Comment

• kd23se4
        CBC Član
        • 06.03.2008
        • 34
        • Beograd

Pa kao prvo nisi napisao da se gusi, ali po Pezo-u ciscenje traje "nekoliko trenutaka" na svakih 500km i na svakih 80.000km treba da se dopuni taj "reagens" da ga tako nazovem koji treba da potpomogne spaljivanje cadji. Ako ti je "nekoliko trenutaka" predugo ili mislis da imas problem idi na Pezo servis - posto je problematika specificna i nije isto resena kod svih dizela (VW, Opel i ostali nemci imaju drugi sistem)

Comment

• rilazi
          CBC Član
          • 09.06.2008
          • 25
          • Presevo

Bio sam na servis i oni ne znaju sta je u pitanju. Pre neki dan sam video na youtube ovaj video pa sam zakacio ovde, kao sto primecujete, auto se gusi pa radi nepravilno kad je u u leru, dok kad se pojavi to na voznji onda auto se "gusi", znaci isto se deseva.

Hvala

Comment

• zokce
            CBC Član
            • 06.05.2008
            • 26
            • Leskovac
            • Renault Laguna II 1,8 16V

Koliko sam ja procitao ovde na forumu za Lagunu, trebalo bi da ga `poteras` na neku relaciju par kilometara da izgori garez.
            Renault Laguna II 1,8 Privilege, juni 2004

Comment

• kalimero1
              CBC Senator XXL
              • 01.11.2010
              • 318
              • zagreb
              • c5

dok ti traje regeneracija nije ti preporučljivo prekidati postupak najbolje da odeš na otvorenu cestu i
              dobro ga ispušeš,jer mi se čini da ti ga nešto prečesto regenerira.možeš otiči u servis da ti naprave prisilnu regeneraciju,
              a imaš i opciju da se softverski isključi i izvadi saće van.u tom slučaju češ nešto više zagađivati ali i dobiti malo na snazi

Comment

Working...
              X