renault scenic 2 1.9 dci ne vergla

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • avdigitale
    CBC Početnik
    • 25.12.2017
    • 3
    • Montenegro
    • Fiat Punto

renault scenic 2 1.9 dci ne vergla

pozdrav sviman nov sam na forumu,imam problem sa Renault Scenic 2 1.9 dci 120 konja 2004 godiste,prije 2 mjeseca prestala da radi instrument tabla i vozio bez riparacije,prije 2 dana ugasio sam auto posle pola sata nisam mogao da palim,ne vergla niti nema kontakt,porbao sam oba kljuca i opet isto,povjerio sam na diagnostiku ne moze da da udje u ecu,airbag,instrument,samo moze u abs nista drugo.
    Probao sa novom akumulatorom isto,povjerio sve sigurace svi su ok ,ima li ko iskustvo sta moze da bude! hvala.
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

tek sad videh... reklo bi se da je BSI otišao bogu na istinu... eventualno proveri glavni rele i da li stiže napajanje na ECU
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• avdigitale
      CBC Početnik
      • 25.12.2017
      • 3
      • Montenegro
      • Fiat Punto

Hvala na odgovoru druže,dje se nalazi reley ,i ovaj bsi jel ispod volana sa leve strane vozaca dje su sigurače?

Comment

• comi 1342
        Moderator
        • 28.09.2005
        • 1126
        • NS
        • Giulietta ,PUG 106,

Kod akumulatora, zajedno sa kontrolnim modulom u nekom metalnom kućištu.
        Kucaš u google "main relay megane 1.9 dci"
        "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
        "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• avdigitale
          CBC Početnik
          • 25.12.2017
          • 3
          • Montenegro
          • Fiat Punto

nasao sam relej ,za CHU ili BSI je ispod ljeve strane vozaca sjutra cu da gledam u cemu je problem hvala puno!

Comment

• Vladimirbudisa
            Tek je upao...
            • 17.01.2021
            • 1
            • Gradiška
            • Scenic 2,1.9 dci 88

Paljenje

Druže jesi pronašao kvar ,šta je bilo u pitanju?Ista stvar je sada kod mene,instrument tabla ne svetli i neće da upali?

Comment

• Dobri
              CBC Početnik
              • 19.01.2021
              • 1
              • Sabac
              • Megane 2 dci

Paljenje

Veliki osigurac na + klemi od 300A ili 400A. Uzrok sto rikne je verovatno anlaser. Dobices svetlo i kontakt. Ako ne bude hteo da vergla, probaj osigurac u kutiji pored akomulatora od 20A oznaka BVA.

Comment

Working...
              X