Neznam dali na forumu postoji ovakva tema, ako je nema zelim da je otvorim i podelimo iskustva.
Citroen vozila sa Pure Tech motorima
Collapse
X
-
Vidim da su clanovi zainteresovani sta se u temi pise ali niko da iznese neko iskustvo ili zapazanje. Ja ovaj auto sa navedenim tipom motora imam od prve polovine aprila ove godine. Ako auto uporedjujem sa predhodnim udobniji je za voznju. Sto se motora tice tu sam se malo razocarao, mozda zato sto sam za razliku od 50% vise konjskih snaga ocekivao da cu takav odziv na pedali gasa i dobiti.
Comment
-
-
Hvala ti na savetu ali, kako saqm napisao u predhodnom postu ovaj model motora je u svemu jaci od pezoa 2o6 sa 1,1l motorom i 60KS. Medjutim ovako smanjena ostrina je rezultat maloj potrosnji goriva na odredjenim obrtajima. Trudim se da ga testiram u raznim rezimima voznje ali da nepreterujem u tome jer, prioritet je pravilna razrada motora.
Comment
-
-
206 je laksi i motor ima 8 ventila,sto zanci da mu je max obrtni moment na nizim obrtajima a i snaga,a verovatno su mu i kraci prenosni odnosi u menjacu.
pa kad se sve sabere ....Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Negde oko 3.5Pre desetak godina smo drugar i ja isli na more u CG sa puntom 1.9 i na Jerkovicu smo sipali gorivo do vrha, nakon tacno 300 km pre ulaska u CG stali smo na pumpu i jedva je deset litara stalo. Da mi je pricao ja mu nebi verovao ali bio sam prisutan
Comment
-
-
Mislim da ti post nije na mestu i nema potrebe za takvim pisanjem Ako ti se nesvidja ova tema nemoj je ni citati a jos manje komentarisati. Sto se tice podatka koje sam naveo vezano za potrosnju benzina je koje mi je racunar dao. A sa potrosnjom ulja trenutno sam prezadovoljan, presao sam 1000km i visina ulja na meracu je ista.
Comment
-
-
@dobri nikola , kad vozis u 5 stepenu 80kmh,na koliko ti je obrtaja motor ?
p.s : ma i meni svaki fiat po 200gr u proseku na 1000km,i tako godinama.sta fali,bar mu dolijem ulja za 10 000km,kao i za jednu zamenu
nisu to nikakve pare,a i nikakav problemLakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Originally posted by dobri nikola View PostMislim da ti post nije na mestu i nema potrebe za takvim pisanjem Ako ti se nesvidja ova tema nemoj je ni citati a jos manje komentarisati. Sto se tice podatka koje sam naveo vezano za potrosnju benzina je koje mi je racunar dao. A sa potrosnjom ulja trenutno sam prezadovoljan, presao sam 1000km i visina ulja na meracu je ista.
Znaci ti mozes da pises sta hoces, a ja ne mogu da konstatujem da to nije tacno. Kul.
Comment
-
Comment