Peugeot 406 1.8 16v 98. god. - ler gas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • apex
    CBC Član
    • 23.08.2007
    • 59
    • Zrenjanin

google kaze da moze:

Comment

• alexa05
      CBC Senator XXL
      • 23.07.2006
      • 1769
      • Smederevo
      • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Sad vidim da moze, samo jos da su detaljnije objasnili kako.
      EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• apex
        CBC Član
        • 23.08.2007
        • 59
        • Zrenjanin

Ja sam mislio da probam da ocistim moj sa carb cleaner-om, on je najbolji za odmascivanje, pretpostavljam da je MAp prljav isto kao i motor ler gasa sto je bio kada sam ga cistio.

Jos sa obzirom da se nalazi na dnu usisne grane, verovatno je zestoko namascen. Mada cu pre toga verovatno probati da mu izmerim vrednosti da uporedim sa autodatom

Da li neko ima mozda vrednosti senzora za pug 406 onako na okupu, da ne moram da motam po autodati?

Comment

• Strelac
          CBC Član
          • 08.04.2005
          • 15
          • Banja Luka

Narode, nisam bas cesto na forumu ali znam da navratim. Imam P406 2.0 sa ugradjenim BRC. Imao sam isti ili slican problem par mjeseci nakon kupovine auta, to se desilo prije 3 godine otprilike. Izvadio sam katalizator koji je bio dobar (skontali smo tek kad smo ga rasjekli). step motor je ciscen nekoliko puta i na kraju na dijagnostici je pokazalo da je u pitanju lambda sonda (kontrolise smjesu goriva i vazduha na cijevi prije katalizatora ili na samom katalizatoru). Nakon zamjene sve je proradilo kako treba. Preporucio bih NGK sonde, koje su i meni preporucili jer su kako kazu najkvalitetnije. Na dijagnostici stara sonda je jako sporo mijenjala vrijednosti dok se sa novom nevjerovatno brzo mijenja. Kompijuter u auta je bosh v5.02.

Nadam se da je odgovor od pomoci, a ako nije problem volio bih da vidim komentar ili drugo misljenje prije nego sto covjek ovo uradi. Kazem, meni je pomoglo, ali sam krelac ostao bez katalizatora
          Pročitaj pravilinik o potpisima <- klik

Comment

Working...
          X