Ne znam da li je ovoj prici mesto ovde, ali moram da se izjadam nekome. Krenem veceras za grad, na Sajmu haos. Krenuli ljudi sa Sajma gradjevine, pa guzva do besvesti. Pogledam na instrument tablu, a ono se upalila lampica za temperaturu. Posto sam bio blizu Ruske ulice, skrenem na parking i ugasim auto. Otvorim haubu i ima sta da vidim: sa tremodavaca na hladnjaku iskljucena struja, a ona tri kontakta na njemu savijena, jedan polomljen. Sta cu, ispravim ona dva kontakta i vratim konektor. Sad mi ventilator radi, ali ima samo jednu brzinu. Moram pod hitno da menjam termodavac. Nego mene muci nesto drugo: skoro sam radio ravnanje glave motora, pa me kopka da nije neki zlikovac hteo opet da mi napakosti. Ako je to, onda smo stvarno stoka od naroda.
Ajde ljudi javite se da prokomentarisemo ovo, a usput mi javite koji termodavac da uzmem, tj. na kojoj temperaturi da se ukljucuje. Pozdrav svima.
Ajde ljudi javite se da prokomentarisemo ovo, a usput mi javite koji termodavac da uzmem, tj. na kojoj temperaturi da se ukljucuje. Pozdrav svima.
Comment