Peugeot 406 2.0 benz. - osjeti se "rupa" dok naglo dodam gas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • CrniBranko
    CBC Član
    • 08.04.2009
    • 30
    • Beograd

Re: Peugeot 406 2.0 benz. - osjeti se "rupa" dok naglo dodam gas

Meni se desavalo slicno (1.8, 16V) i kad sam servisirao zamijenio sam map senzor, ocistio dizne i motoric ler gasa. Tad je radio ko sat. Ali vremenom i rijetkom voznjom na benzin se sve polako vraca.

Comment

• nnad
      CBC Veteran
      • 16.01.2008
      • 171
      • pancevo

samo da znate da niste jedini, taj problem izgleda da je vezan sa map senz. ili pod pritiskom na usisu ali ja znam dva ovlascena servisa koji nisu uspeli da lokalizuju problem. stavljen je novi map pa isto. u leru dizne na osciloskopu idu ispod 1.5ms lamda pocinje od 0.2, pokusano dosta toga ali bez pravih rezultata. po nekom zvuku primanja gasa ja bi rekao da paljenje nije nastelovano ali to rade dva senzora koji valjda ili rade ili ne. pozdrav

Comment

• Strelac
        CBC Član
        • 08.04.2005
        • 15
        • Banja Luka

Nisam danas uspio da zavrsim sa ovim pokusajem. Problem bi jos mogao da bude oko nekakvog "leptira klapne" ako se dobro sjecam, trebao bi se i on ocistiti. Nadam se da cu to utra rijesiti pa vam javim.
        Pročitaj pravilinik o potpisima <- klik

Comment

• miflaaa
          CBC Član
          • 05.07.2008
          • 44
          • lazarevac

Re: Peugeot 406 2.0 benz. - osjeti se &quot;rupa&quot; dok naglo dodam gas

isti problem na 407-ici. prvo sam zamenio leptir u**** i isto se dogadja. sada sam zamenio senzor pritiska ili tzv map senzor pa cemo videti sta se desava. za sada je dobro,videcemo sta ce dalje biti.

Comment

Working...
          X