cudne stvari sa 206icom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • AEROX
    CBC Član
    • 08.02.2006
    • 93
    • Nish

cudne stvari sa 206icom

E ovako, u pitanju je 206 ica (1100 ccm) kupljena nova pre skoro dve godine -ustvari imala je 9 km na satu kad smo je uzeli .. Neke stvari mi nisu bas najjasnije..
    Posto auto vozi moja majka, pozalila se da tesko mota volan u krivini.. U veranu pogledali, kad ono, obmotala vam se patosnica oko gasa .. Vise nije bilo problema!

Pre neki dan ja stojim na semaforu i onako smotam u mestu malo volan kad ono -poce da se dize gas. Vratim volan, vrati se gas, i tako uvek kad smotam!!? Da li je ovo normalno ili?

Primetio sam letos neko lupanje kad se mota volan pri polasku, dole kod levog tocka. Bio je letos na servisu i nista nisu nasli osim nekog treceg semeringa koji je zamenjen.. Posle toga opet isto. Inace tad je promenjen i zadnji lonac koji je poceo da se raspada.

Jos jedna stvar u vezi menjaca koji mi od kako smo ga kupili izgleda kao da nije podmazan, struze pri ubacivanju u brzine. Ubacivanje u 2. brzinu je posebno bucno. Ima problema sa ubacivanjem u rikverc, na sta su u veranu rekli da je normalno. Mozda nije razradjen? Pri malo jacem gasu se bas osete vibracije na pedali gasa..
    Znam da je ovo auto nize klase i ne ocekujem ja nista preterano od njega, ali me samo zanima jel imao mozda neko slicnih problema, i kakva su vasa iskustva sa 206 icom. Inace auto je presao 19000 km.
  • bax76
    CBC Senator XXL
    • 07.11.2006
    • 605
    • BG

Sto se tice menjaca, menjaci od Pug su svi redom gumicasti, tj tesko ulaze u brzine, ali ovi sto sam ja imao nisu strugali....To sto ti pucka kod serva moze da bude guma u solji amortizera...

Comment

• JNC
      CBC Senator XXL
      • 19.12.2006
      • 1332
      • Beograd

Pazi nemam pojima nista oko 206-ice, ali to sve nije normalno, teraj ti to kod njih na servis, auto je valjda jos u garanciji, mislim 19k km je maaalo za bilo kakve probleme, samo ti teraj kod njih i budi uporan da ti to srede.

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

I trazi svaku konstataciju napismeno, bas svaku sitnicu stavljaj na papir s njihovim pecatom!

Jedva da si i ulje promenio, a takvi problemi .... uh !!!
        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

Working...
        X