jel neko ugradjivao plin u pezo 206...kakva su tu iskustva..da li ima potrebe, koliko kosta??!!!
PEUGEOT 206 - ugradnja plina, kakva su iskustva !?
Collapse
X
-
Re: PEUGEOT 206 - ugradnja plina, kakva su iskustva !?
Originally posted by tarmi84jel neko ugradjivao plin u pezo 206...kakva su tu iskustva..da li ima potrebe, koliko kosta??!!!
Comment
-
-
Ja sam u 306 1.6 8v ugradio landirenco 950e (za Tomaseto su mi trazili 650e). Malo slabije ide na plin i blokada se pali na 5 000 obrtaja (na benzinu je blokada na 6200), trosi mi oko 13-14l. Mislim da mi nije dobro nastelovan i da ce stelovanje sve da sredi. Kad sam ga ugradio trosio je 10-11l, a od ugradnje sam presao oko 15 000km. Moj savet ti je BRC svi ga hvale.
Comment
-
-
Originally posted by manceJa sam u 306 1.6 8v ugradio landirenco 950e (za Tomaseto su mi trazili 650e). Malo slabije ide na plin i blokada se pali na 5 000 obrtaja (na benzinu je blokada na 6200), trosi mi oko 13-14l. Mislim da mi nije dobro nastelovan i da ce stelovanje sve da sredi. Kad sam ga ugradio trosio je 10-11l, a od ugradnje sam presao oko 15 000km. Moj savet ti je BRC svi ga hvale.! ma BRC je extra,sve je kompjuterski nastelovano,ne gubi snagu,jedino ako je plin malo losijeg kvaliteta,to se oseti.... mislim da si i ti trebao da ugradis BRC,s obzirom da si za taj dao 950 e
Comment
-
-
Pozdrav, evo i mene da dodam koji komentar, kao sto je gordi rekao sistem je tomasetto uradjen kod AC Rasica, do sad sam presao oko 12000 za nekih 8 meseci i nema ama nikakvih problema. Moja preporuka je uvek na gas jer u principu nema razlike u performansama a usteda je ogromna. Sto se potrosnje tice ona je oko 10l u gradu i oko 8-9l na otvorenom sve zavisi od pritiskanaja papucice gasa. U svom postu Nik je rekao da je BRC bucan i to je puna istina, za razliku od tomasetta koji je kao satic, o drugim stvarima sto se razlike tice ne bih da komentarisem i mislim da je stvar odluke, najvaznije gde se ugradjuje a zatim odabir kvalitetnog proizvodjaca (Landirenzo, BRC, Tomasetto).
Moja preporuka je servis gde sam i ja ugradio a vise informacija mozes da nadjes na delu foruma koji se bavi autogasom.
Comment
-
-
Mislim da toro boca kod peugeota nebi prosla atest zato sto stoji samo na konzoli ispod auta. Ja sam ugradio obicnu bocu od 33l, ali ne dugacku nego onu kracu tako da staje sa desne strane u gepeku u sirini trecine sedista i nije uopste glomazna. Tako postavljena boca omogucava da se drugi deo klupe preklapa bez problema sto je skroz ok. Ako se setim slikacu pa cu postaviti sliku.
Comment
-
-
Nemože kod svakog PUG-a da se namontira toro rezervoar ispod poda vozila, zbog ugla koji je potrebno dobiti da bi se prošlo atestiranje. 306-ice su zahvalnije, jer ima nešto više mesta, dok 206-ice puštaju da prođu atestiranje, ako su raspoloženi. Rezervoar od 33l (500*315 mm) je prava mera i zauzima u gepeku manje mesta od rezervnog točka.
Comment
-
-
Da ali 206 i ovako ima mali gepek pa mislim da bi se ugradnjom obicne boce on dodatno smanjio.Inace nosim se mislju da kupim ovaj auto u koji bi ugradio gasni uredjaj pa ne bih hteo da dodjem u situaciju da mi ne izdaju atest ako ubacim toro bocu u gepek
Comment
-
-
Toro rezervoar nemože da se namontira u gepek kod 206-ce. Eventualno ispod poda vozila, ali u gepek ne. Kada bi vide koliko prostora zauzme u gepeku rezervoar od 33l, a koliko rezervni točak, promenio bi mišljenje.
Comment
-
Comment