Pozdrav svima.Imam problem sa injektorom na drugom cilindru.Kao sto sam napisao u pitanju je renault megane.KOD motora F3RP750.Zanima me da li je moguce skinuti samo taj injektor a da se neskida ceo vod na kome se nalaze svi injektori.Ja sam pokusao da skinem ceo vod ali je tu toliko malo prostora gde se on nalazi da mi jednostavo smetaju pojedini delovi da bih ga odstranio sa navoja na kome se nalazi(smeta mi senzor pozicije leptir gasa).Hvali mi nepunih 5mm da bih ga skroz izvukao napolje.Zanima me da li je moj pristup i sam postupak dobar ili gresim u samom startu.Ako neko zna na koji se to nacin radi.Sa zadovoljstovm bih ga saslusao.Ne bih da skidam senzor jer je pristup do srafova sa kojima je pricvrscen takodje veoma otezan.I mislim da sigurno postoji neko jednostavnije resenje.Nisam pokusavao nasilno da vadim injektore jer ne znam kako su spojeni.Ako neko zna neka kaze.Unapred vam hvala.
Renault megane coupe 2.0 8v 1997 god. kod motora F3RP750
Collapse
X
-
Re: Renault megane coupe 2.0 8v 1997 god. kod motora F3RP750
Ja sam skidao dizne ali sa motora 1.8, dizne drze po dva torexa tko da mogu da se skidaju pojedinacno, malo teze (jer su zapekle) ali mogu. I ja sam se namucio oko njih pa sam na kraju skinuo ceo vod jer nisam znao koja me za...va.bolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
Ne predaj se nikad,osim kad moraš.
-
-
Hvala.Hteo sam ja to odmah da skinem.Odvrnuo sam ja torexe ali kako si i sam rekao bas ide tesko.Posto nisam znao kako telo injektora izgleda i od cega se sastoji nisam preterano upotrebljavao silu.Plaseci se da ne naprvim haos.Mislio sam da imaju neki osigurac odozdo.Zanimalo me je da li ih jos nesto drzi.Znaci samo su zapekli.Hvala ti puno.sutra cu probati da ih skinem pa ti javljam.Izgleda da ove moje nikada nisu ciscene.
Comment
-
Comment