Javili su mi iz servisa da su bili ljudi iz Zastave i da su konstatovali problem na ECU-u i da isti mora da se zameni. Samo se jos ne zna da li ce priznati garanciju jer je ugradjem alarmni uredjaj van njihovog servisa (???) sto naravno nigde nije navedeno u uslovima garancije...
Javili su mi iz servisa da su bili ljudi iz Zastave i da su konstatovali problem na ECU-u i da isti mora da se zameni. Samo se jos ne zna da li ce priznati garanciju jer je ugradjem alarmni uredjaj van njihovog servisa (???) sto naravno nigde nije navedeno u uslovima garancije...
Ja kad sam kupio Z10, eksplicitno su mi rekli da alarm ugradim gde hocu, ,ali da za zeder ne priznaju garanciju. Uostalom to je samo njihovo vadjenje, pa nece oni imati stetu za taj ECU, to im stize od proizvodjaca tj FIAT, nego ciljaju da vas klepe...
Pa cuo sam se ja sa tim tipom iz Kragujevca koji je zaduzen za opravke u garantnom roku. On mi je rekao da oni dozvoljavaju samo ugradnju alarma Jaguar i to u njihovom servisu. Kada sam ga ja pitao gde to pise i zasto mi to kao kupci 3 Z10 nismo znali nije znao sta da mi kaze, odnosno rekao mi je da su oni rekli svim prodavcima i serviserima da to kazu kupcu... (dakle rekla-kazala) Onda ga ja pitam a sta ako prodavac to zaboravi da kaze? Tu je nastao muk. Rekao je da ce kontaktirati servis da provere kako je alarm ugradjen i da ce na osnovu toga priznati (ili ne priznati) garanciju...
ako nema papira sa potpisom i pečatom, tu priču (za malu decu) iz KG mogu da okače na tarabu.
meni sve liči da oni pojma nemaju šta se dogadja i gde je kvar i izmišljaju razloge da pokriju troškove tj prebace na kupca fabričku grešku.
ako je uopšte ECU neispravan u šta debelo sumnjam.
možda samo treba resetovati softver ECU iz ROM-a i zameniti podatke.
niti prvi niti poslednji računar kome odluta softver tokom rada...
Hteo sam i ja da kazem ovo isto, ali reko aj da se ne mesam u nesto sto nisam siguran...
Na osnovu cega sada strucnjaci iz Zastave vide da je ecu?
Pa barem se njegovi parametri rada vide na kontrolnom uredjaju.
Mogu da se ocitaju vrednosti davaca, kao i vreme otvorenosti dizni.
Ako je to u skladu sa propisanim vrednostima, onda sta ih upucuje na ECU?
Ako oni budu svalili stetu na vas, nemoj da te mrzi, otidji pre zamene racunara da odradis masinsko ciscenje dizni na Wayns masini, pomoglo je i meni, a i drugima sa slicnm problemima, a nije skupo...
Ili, ako vec imate jos Z10, nek ti neko samo ubaci dizne od drugoga, pa probaj ima li razlike, to je posao od 15 min...
I jos jedan info, moze dobro da ti dodje, kad sa bio na servisu u AK Vozdovac, pre 9 meseci, siguran sam da je bio okacen dokument, na kome je pisalo, da se u slucaju ugradnje Zedera gubi garancija na celo vozilo, garantujem da se alarm nije nigde spominjao... I jos jednom ti kazem da sam siguran da kad sam ja kupio auto i preuzeo ga na karaburmi da su mi rekli ugradi alarm gde hoces, i to vise puta...
Prosao je vec 41 dan od kako je pomenuta Zastava 10 na servisu. Novi ECU jos uvek nije stigao... (!!!???) U utorak idem u servis da trazim potvrdu da je auto vise od 45 dana u servisu i da kvar nije otklonjen pa cemo traziti novi auto... Toliko za sad... Javljam tokom sledece nedelje sta se izdesavalo...
U Autokuci Zastava Vozdovac na prijemu vozila stoji ovaj papir gde pise to za zeder overeno pecatom i potpisom direktora i nista drugo osim toga.
Mada mi nije logicno kako mehanicki sklop moze da ti ukine garanciju na elektricni to jest kako moze da ga pokvari, doduse ima on jedan prekidac napona ali on je trivijalan i sluzi da ne pokrenes auto zakljucanog volana.
A druga stvar da svi ti stariji majstori jako tesko prilagodjavaju na nove automobile, menjace ti oni kugle, spone, lamele itd ali kad vide onaj PDA za dijagnostiku noge im se odseku, to ih hebe pa ih rastura.
Comment