zasto si se naso prozvanim, nisam ja ni reko da si me pljuvao vec imam neki utisak da ni sam ne znas sta zelis. elem, bi sta bi... sve sam ti reko sta je i kako je. na tebi je da odlucis a alternativu imas.
Ja sam ti vec rekao kako sam resio moj problem,moj savet ti je da se ne prepucavas sa zverkom posto ono sto je on napisao je bas do najsitnijih detalja tako(mislim na proceduru kodiranja kljuca a ne na zelje i cestitke ),posto sam se ja tako suboko udubio u to,kad sam imao moj problem,da sam bukvalno prevrnuo internet trazeci kako funkcionise to sa imobilajzerima,kod kljucevima i sl. Nazovi tel koji sam ti dao,izlozi problem i barem pitaj coveka da ti objasni preko telefona posto si ti bas daleko da bi dolazio do Nisa
Pozz i nadam se da ces brzo da resis...
Originally posted by Sheta_Junior
Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
vidi ga ovaj zverko,ne moze da saceka da neko drugi napise post pre njega....
Originally posted by Sheta_Junior
Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
hvala svima na podrsci i savetima sada sam proverio sve kontakte i promenio releje i sad cu da cekam da vidim da li ce se problem pojaviti opet ili ne, pa cemo dalje resavati
sa examinerom ce da moze samo ako ima original kljuc kupljen u DELTI.
Pa da, mozda mu je neko probavao to srediti nekim sklj uredjejem kao sot su meni radili kad sam imao problem pa sam na kraju morao svoj originalni kljuc da kodiram na examineru i da cekam da mi stigne kod koji nisam imao.
Uglavnom 90% da ce decko resiti problem antenicom, bar ja jesam a imao sam identican prioblem.
Comment