Originally posted by Flavio
Veni,Vidi al slabo nesto Vici
!
LM,bio kod elektricara,resio sam prob. sa otvaranjem gepeka;ipak je bio onaj snopcic kablova sto spaja kabinu i poklopac gepeka (kroz gumeno crevo)
.Cak 3 zice odcvikane ladno-dobro se nisam upalio
.
Zbog toga mi nije radilo ni svetlo tablice,maglenke pozadi,R svetla uz vec pomenuto otvaranje gepeka.
Manometar nismo resili.Ostalo da skinem davac sa bloka pa da vidim jel on zapekao/crkao pa onda ciscenje ili zamena.Ako jos nekog zeza,dopunski info na temu http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=17437
.
Lampica za nivo ulja-nista danas
.Ostalo da chesljam 155 Workshop Manual i vidim za taj comp ili sta vec.Majstor je prilicno ubedjan da ga ima,da nisu samo zice,senzori i sijalice k'o sto kaze Deki
.Btw,pokazao mi danas taj comp od Floride a prisecam se da je i @Ljube kugla pisao da i njegova 75-ica ima to.
Dakle,ako neko zna gde je to cudo ...
@OMP se dobro izrazio
.
Neznam kod tebe,kod nas su 2 lampice za nizak nivo ulja u karteru.Jedna gore na satovima-pored one za press i gen.. a druga dole na board-u.Znaci,obe sluze za isto.
Prob je sto sluze istom,mislim da kod mene ona gore radi OK al' zato ova dole nehebe nista-non-stop svetli,sa bilo kojim nivoom ulja.
Zanimljivo je da ta donja-kad skinem i vratim akumulatorsku klemu,ugasi se i mirna je prvih pola sata,recimo,a onda opet po starom
.
Tip:
Kacenje na dijagnostiku ne prijavljuje neku gresku
.

LM,bio kod elektricara,resio sam prob. sa otvaranjem gepeka;ipak je bio onaj snopcic kablova sto spaja kabinu i poklopac gepeka (kroz gumeno crevo)

Zbog toga mi nije radilo ni svetlo tablice,maglenke pozadi,R svetla uz vec pomenuto otvaranje gepeka.
Manometar nismo resili.Ostalo da skinem davac sa bloka pa da vidim jel on zapekao/crkao pa onda ciscenje ili zamena.Ako jos nekog zeza,dopunski info na temu http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=17437

Lampica za nivo ulja-nista danas

Dakle,ako neko zna gde je to cudo ...

Originally posted by dekideki
ta kod klime ne tolerise nizak nivo. mislim, nista zabrinjavajuce. senzor se nalazi u dnu cevi za merac nivoa, tesko je pristupacan. mozda je i on crkao, nije iskljuceno. ona kod cajgera ako ti se upali onda je drama

Neznam kod tebe,kod nas su 2 lampice za nizak nivo ulja u karteru.Jedna gore na satovima-pored one za press i gen.. a druga dole na board-u.Znaci,obe sluze za isto.
Prob je sto sluze istom,mislim da kod mene ona gore radi OK al' zato ova dole nehebe nista-non-stop svetli,sa bilo kojim nivoom ulja.
Zanimljivo je da ta donja-kad skinem i vratim akumulatorsku klemu,ugasi se i mirna je prvih pola sata,recimo,a onda opet po starom

Tip:
Kacenje na dijagnostiku ne prijavljuje neku gresku

Comment