Pozdrav Forumasima ponovo !
Sad me vec zbrinjava ponasanje mog miljenika, pa sam opet prisiljen da potrazim pomoc od iskusnijih...!
Paraflu UP smo uspesno resili. Hvala! Sa dosta muke sam nabavio UP, i dolio sistemu.
Imao sam zimus probleme sa servo signalnom sijalicom. 2x sam bio kod majatora, resetovati, iako greska se nije manifestovala, i posle toga opet mi se povremeno palio signalna svetiljka. Ali, cim je stiglo lepo i toplo vreme, to sam zaboravio. Jednostavno vec 2 ili 3 mesec, a ta greska mi se nije pojavila. Ali zato....
Danas sam trebao da svratim do Novog Sada. To je otp. 110 km u jednom pravcu, i unapred je bio nazalost zakazano. I normalno, Murphy opet uradi svoje...! Posle inicijalizacije sve signalne svetiljke mi se ugase, jedino narandzasti motor ne. Ali cim upalim, gasi se i ta svetiljka. Odmah sam procitao uputstvo, ali na zalost put vec nisam mogao odgoditi. Na motoru ne primecujem nista, lepo radi (koliko se ja u to razumem!!!), snaga kao i prije. Jedino potrosnja mi se povecala sa 5.3 na 7.6. Zbog klime ne bi trebao, iako je celo vreme radio. 4 osobe sam nosio, pa mozda zbog toga?
Da, rec je o dizelasu FIAT PUNTO MultiJet 1,3 2004 godiste.
Sta preporucujete? Majstor, pa na kompjuter?[/img]
Comment