Posto mi je auto pustao pomalo ulje na šrafu kartera i već je bilo na minumumu, lepo zategnem još malo šraf (što je rešilo problem) i dosipam ulje nažalost malo se zanesem i sipam oko 5mm preko maksimuma (između max i min je šipci oko 3-4cm). Neznam koliko je ovo opasno i šta da radim?
155 dosipao sam previse ulja
Collapse
X
-
5mm viska je u pitanju, ne preterujte sa plasenjem coveka, nivo ulja se pomera mnogo vise od tih 5mm za vreme voznje pa motoru nista ne fali. Da je 5cm u pitanju pa hajde, a ovako tesko da ce mu se bilo sta desiti.
Alfa je to, ionako ce to brzo potrositi
Comment
-
-
Covek je hteo da zna sta moze da se desi. Ako vozi lagano ne mora da ispusta ulje, niti je neka frka-panika...ali...
Bolje da zna, nego da primenjujemo balkanski sindrom "lako cemo". I da mu se desi najsitnija stvar, da propiski neki semering - i to moze da bude zajebancija i nevidjneo gubljenje vremena.
Comment
-
-
Originally posted by Darth NihilusKupiš najveći špric i crevo od seta za infuziju i lagano izvučeš višak. Ništa komlikovano.
Razgovarao sam sa majstorima te mora da se skida sraf (to mogu i sam ali sam do nedavno imao problema sa curenjem ulja na srafu tako da nebi da ga diram sada kada je sve uredu), te ako izvlacimo vakumom kroz otvor za merenje ulja moramo svo ulje da izvucemo (valjda da mogu vise da mi naplate).
Srecom vozio sam lagano 2000-2500 obrtaja skoro samo gradska voznja.
Idem da kupim spric i crevo.
Comment
-
-
Ulje mi je sad na maksimumu tako da nema potrebe da se mlatim za 2 nedelje je spalo na normalan nivo, vise necuri na sraf nego negde na menjacu odnosno izmedju motora i menjaca. Za jednu noc nakapa flekicu precnika 2cm.
Crevce za infuziju i spric su idealni za moj problem ali je potrebna i čelična žica kroz crevo jer je crevo isuvise mekano da dodje do kartera.
Hvala svima na pomoći.
Comment
-
Comment