evo danas sam vozio alfu na ciscenje dizni, pa sam pritom izmjerio i kompresiju. dizne su bile ok, ali je pritisak iznosio 9 bara i svugdje je jednak. zar ta vrijednost ne bi trebala da bude 13-14 bara? auto je bilo skopcano na wynn's masinu i ovo ciscenje bi, po rijecima mehanicara, trebalo da rijesi taj problem, ali ja nesto sumnjam u to. inace, ne primijetim da auto ide lose, a kompresiju cu ponovo mjeriti za par dana. inace, motor nije nista posebno ishaban, za svoje godiste (2000.). komentare i sugestije, molim
Alfa 145 1.4 TS pritisak u ventilima (kompresija)
Collapse
X
-
ciscenje dizni nema veze sa kompresijom motora... 9 bara je malo, ali ako ti je taj sto je merio rekao da ce biti bolje kad ocistis dizne ko zna onda sta je on merio i da li je dobro merio... inace ga se drzi pritisnut do patosa kad verglas za merenje kompresije.http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
-
-
znam, tako je i radjeno. nije mislio na dizne, nego je auto bilo na wynn's masini, koja bi navodno trebala da ocisti i podizace ventila. ja bas nesto nisam siguran u ovo. naknadno mjerenje pokazalo je 10 bara na vruc motor. trebam naglasiti jos da je u svakom ventilu pritisak bio jednak.
Comment
-
-
Ne znam gde nadje taj podatak za kompresioni odnos od 9.5 i za koji motor?
Comment
-
-
Izmeri ponovo, negde drugde. Ako treba da bude 13-14, a tebi bas na svim identicno merenje od preniskih 9 bara, to mi malo sumnjivo...pre bih ocekivao da jedan cilindar bude makar malo losiji od ostalih, nekako mi prevelika podudarnost da svi do jednog budu apsolutno identicno losi.
Comment
-
Comment